nowmag.gr

Το έργο περιλαμβάνει την πορεία προς τη συνολική ψηφιακή μεταρρύθμιση του Ομίλου

Η ομάδα της BEWISE – Microsoft Gold Certified Partner – ως στρατηγικός συνεργάτης της Euromedica, σχεδιάζει και υλοποιεί την ψηφιακή μεταρρύθμιση του Ομίλου, μέσω σύγχρονων τεχνολογιών,  με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτιστοποίηση του collaboration μεταξύ εργαζομένων και στελεχών του οργανισμού.

Ο Όμιλος απευθύνθηκε στη BEWISE στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό της εικόνας και των υπηρεσιών του, με αίτημα να αναπτύξει σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και συστήματα πληροφορικής και να ενοποιήσει όλες τις εταιρείες του κάτω από μία ενιαία τεχνολογική πλατφόρμα.

Έτσι, με την μετάβαση του Ομίλου στο Microsoft 365 βελτιώθηκαν σημαντικά θέματα provisioning, collaboration και manageability των συσκευών, ενώ παράλληλα ο Όμιλος πραγμάτωσε το modern workplace, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγω COVID. Πιο συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν η πλήρης προστασία τερματικών συσκευών, με χρήση της σουίτας Microsoft 365 Defender for Endpoints και Office 365 και η πλήρης προστασία και έλεγχος των χρησιμοποιούμενων εφαρμογών και των εκδόσεών τους, καθώς και του επιπέδου πρόσβασής τους με χρήση των δυνατοτήτων του Microsoft Cloud App Security, προστασία των διαπιστευτηρίων των χρηστών και του ελέγχου παραβίασής τους μέσω του Microsoft Defender for Identity, με παράλληλο έλεγχο της ορθής και εγκεκριμένης πρόσβασης μέσω ελέγχων Risk-Based Access, απόλυτα ελεγχόμενη πρόσβαση των χρηστών με χρήση πολλαπλού ελέγχου ταυτότητας ( MFA) και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ( Conditional Access), κεντρικός έλεγχος και παραμετροποίηση των τερματικών και των κινητών των χρηστών μέσω του Microsoft Intune και τέλος μετάπτωση όλης της On-premise υποδομής σε περιβάλλον Cloud με ταυτόχρονη υλοποίηση μηχανισμών Backup και Disaster Recovery.

Επιπλέον, ο Όμιλος Euromedica επένδυσε σε Microsoft BizApps. Πιο συγκεκριμένα, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα Business Intelligence, βασισμένο στο Power BI, υλοποιήθηκε παρακολούθηση της κίνησης των ασθενών και των εσόδων του οργανισμού, με στοιχεία όπως στατιστικά επισκεψιμότητας και παραμενόντων, έσοδα ανά τύπο υπηρεσίας / δημογραφικά στοιχεία / ταμείο και ιστορική ανάλυσή τους, ενώ σύντομα το σύστημα θα επεκταθεί ώστε να καλύψει ανάγκες του οικονομικού τμήματος (PnL, cashflow κτλ). Τέλος, μέσω της χρήσης του Sharepoint, υλοποιούνται διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων ενώ ολοκληρώθηκε η  ψηφιοποίηση όλου του αρχείου του τμήματος HR, διευκολύνοντας διαδικασίες και καταργώντας έτσι οποιοδήποτε φυσικό έγγραφο ή φάκελο.

O κ. Μιχάλης Σπανός , Γενικός Διευθυντής της Euromednet , εταιρείας Πληροφορικής του Ομίλου Euromedica δήλωσε «Ήταν για εμάς ζωτικής σημασίας να προχωρήσουμε σε έναν εξολοκλήρου ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας, όχι μόνο στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, αλλά και την διευκόλυνση των διαδικασιών μας προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα των στελεχών και συνεργατών μας. Απευθυνθήκαμε στην BEWISE που κατανόησε τις ανάγκες του Ομίλου και μας πρότεινε λύσεις που ήταν ακριβώς προσαρμοσμένες σε αυτές, αξιοποιώντας τεχνολογίες και λύσεις που μας προσφέρουν αξιοπιστία και μας διευκολύνουν.»

You May Like This