nowmag.gr

Την cloud υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia,  επέλεξε η ΑΗΒ Γκρουπ, εταιρεία εμφιάλωσης του διεθνώς βραβευμένου φυσικού μεταλλικού νερού «ΘEONH».

Με την υποστήριξη του πιστοποιημένου συνεργάτη της SoftOne, ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, η υπηρεσία ECOS E-Invoicing διασυνδέθηκε με την κεντρική μηχανογράφηση Soft1 χωρίς την ανάγκη πρόσθετων επενδύσεων, αυτοματοποιώντας πλήρως τη διαδικασία τιμολόγησης των μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, καθώς και των επιχειρήσεων εστίασης με τις οποίες συνεργάζεται η ΑΗΒ Γκρουπ. Χρησιμοποιώντας το ECOS E-Invoicing της Softone, η ΑΗΒ Γκρουπ αποστέλλει -απευθείας μέσα από το εμπορικό της λογισμικό- πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες της με το πάτημα ενός κουμπιού, επισυνάπτοντας σε κάθε τιμολόγιο και το συνοδευτικό δελτίο αποστολής.

Μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, το ECOS E-Invoicing επιτρέπει την online παρακολούθηση όλων των εκδιδόμενων τιμολογίων και την άμεση επίλυση τυχόν αποριών ή και διαφωνιών, αποτρέποντας πιθανές καθυστερήσεις στην εξόφλησή τους. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του cloud, η υπηρεσία απαλλάσσει την ΑΗΒ Γκρουπ από δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες εκτύπωσης, φυσικής αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής χάρτινων παραστατικών. Όλα τα ηλεκτρονικά παραστατικά αρχειοθετούνται αυτόματα στο σύννεφο, καθιστώντας εφικτή την ανάκτησή τους από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή αυτό απαιτηθεί.

Ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της ΑΗΒ Γκρουπ, επεσήμανε σχετικά με την υπηρεσία ECOS E-Invoicing: «Η επιλογή της λύσης της SoftOne εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης πελατοκεντρικής νοοτροπίας που διέπει τη λειτουργία μας. Η παράδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και συνοδευτικών εγγράφων στους πελάτες μας απλοποιεί τη διαδικασία της τιμολόγησης, διασφαλίζοντας παράλληλα την απαιτούμενη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία κάθε συναλλαγής».

Σχετικά με τη SoftOne: Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 18.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.500 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr 

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 8.500 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της. https://www.groupolympia.com

You May Like This