nowmag.gr

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συνώνυμο του “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ενδυναμώνει την παρουσία της στο online περιβάλλον παρουσιάζοντας τη νέα εταιρική ιστοσελίδα www.westnetgroup.com.  

Με μοντέρνο σχεδιασμό, πλούσιο περιεχόμενο σε 3 γλώσσες – Ελληνικά, Αγγλικά & Πολωνικά – και βελτιστοποιημένες λειτουργίες, η ιστοσελίδα westnetgroup.com έρχεται να αναδείξει την εταιρική ταυτότητα της Westnet, αντανακλώντας τη δυναμική και το όραμά της: μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο της διανομής, με επιχειρηματική δραστηριότητα σε 3 χώρες, σημαντική ανάπτυξη μέσα από ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 40 brands κι ένα εξαγωγικό δίκτυο που απλώνεται σε 62 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες, η ιστοσελίδα westnetgroup.com ξεχωρίζει για τη νέα, καθαρή σχεδιαστική προσέγγιση και τη φιλική προς τον χρήστη συνολική εμπειρία, ανεξαρτήτως συσκευής, προσφέροντας τη δυνατότητα μιας εύκολης και ουσιαστικής περιήγησης. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τη δράση, τις συνεργασίες και τις υπηρεσίες της Westnet, τα εταιρικά νέα και τις διακρίσεις της αλλά και να γνωρίσει καλύτερα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας μέσα από την ενότητα «Οι Άνθρωποί μας». Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και επικοινωνίας για τους εταιρικούς συνεργάτες, οι οποίοι πλέον μπορούν να επισκεφθούν την B2B e-commerce πλατφόρμα mywestnet.com, με δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 3.500 online προϊόντα, έτοιμα για αγορά.

Η Ελένη Μπανίλα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Westnet, δήλωσε σχετικά: «Η νέα εταιρική ιστοσελίδα westnetgroup.com αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική της Westnet και τη διαχρονική δέσμευσή μας να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο καινοτόμοι. Ως μια τεχνολογικά προηγμένη εταιρεία, θέλαμε η αναβαθμισμένη διαδικτυακή μας παρουσία να αποτυπώνει την εταιρική ταυτότητα και να αναδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Westnet. Στόχος μας, να συνεχίσουμε να ενισχύουμε το ψηφιακό μας αποτύπωμα και την επικοινωνιακή εξωστρέφεια σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε».

You May Like This