nowmag.gr

Οι Apple και Sony συνεργάστηκαν για μία σημαντική προσφορά προς τους κατόχους της παιχνιδοκονσόλας PlayStation 5: 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία streaming Apple TV+.

Από την προσφορά μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι νέοι όσο και οι παλαιότεροι συνδρομητές του Apple TV Plus, συμπεριλαμβανομένου και των ελλήνων χρηστών. Το μόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν δωρεάν για 6 μήνες την υπηρεσία streaming της Apple είναι να πατήσουν για να ανοίξει το Apple TV Plus app στο PS5 τους και να προχωρήσουν σε εγγραφή με το Apple ID τους αν δεν είναι ήδη χρήστες της υπηρεσίας. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος των 6 μηνών, οι χρήστες θα χρεώνονται -εφόσον το επιθυμούν- με την κανονική μηνιαία χρέωση των $4,99 για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία από την κονσόλα τους.

Όσοι έχετε στην κατοχή σας το PlayStation 5, πηγαίνετε στο τμήμα «Media» στην αρχική οθόνη του γραφικού περιβάλλοντος της κονσόλας και κατεβάστε το Apple TV Plus. Η προσφορά ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου και λήγει 22 Ιουλίου του 2022, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να την ενεργοποιήσουν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation.

Όσον αφορά στην υπηρεσία streaming της Apple, έχει πολλές -και θα έχει ακόμα περισσότερες σύντομα- ταινίες και σειρές, όπως το Mythic Quest. Στις 23 Ιουλίου ξεκίνησε η 2η σεζόν του Ted Lasso με τον Jason Sudeikis ενώ περιμένουμε με αγωνία τη σειρά Foundation που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Isaac Asimov καθώς και το σώου The Problem με τον Jon Stewart.

Πηγή:  insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 26/7/2021)

 

You May Like This