nowmag.gr

To preview του Amazon Appstore είναι πλέον διαθέσιμο και φέρνει περισσότερες από 1000 εφαρμογές του Android στα Windows 11. H Microsoft ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη της διάθεσης των Android apps στο οικοσύστημα των Windows.

Αυτό που απαιτούνταν ήταν το συγκεντρωτικό update των Windows 11 για να ξεκινήσει η δυνατότητα της χρήσης Android εφαρμογών σε έναν υπολογιστή με το νεότερο λογισμικό της Microsoft, μέσα από την πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του Amazon Appstore. Από εκεί μπορεί κανείς να διαλέξει μία ή περισσότερες από τις 1000 εφαρμογές που έχουν ξεκινήσει να διατίθενται στα Windows 11.

To Amazon Appstore είναι σε preview λειτουργία με περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με την πλήρη έκδοση και αργότερα αναμένεται να προστεθούν περισσότερες εφαρμογές και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Αυτό που ξεκαθαρίζει η Microsoft είναι ότι η λειτουργία των Android apps θα γίνεται απολύτως φυσικά στα Windows 11, σαν να επρόκειτο για μία Windows εφαρμογή, πλήρως ενσωματωμένη στο λογισμικό του υπολογιστή.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι αρχικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αγορές αργότερα.

Πηγή: techblog.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 18/2/2022)

You May Like This


  1. […] naftemporiki.gr (Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση […]

Comments are closed.