nowmag.gr

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε ότι επιταχύνει την υιοθέτηση του High Performance Computing (HPC – Υπολογιστές Υψηλής Απόδοσης), προσφέροντας λύσεις HPC as-a-service μέσω του HPE GreenLake.

Οι νέες υπηρεσίες cloud HPE GreenLake για HPC επιτρέπουν στους πελάτες να συνδυάζουν τη δύναμη μιας ευέλικτης, ελαστικής εμπειρίας cloud pay-per-use (με πληρωμή ανά χρήση) με τα κορυφαία – σε παγκόσμιο επίπεδο – συστήματα από την HPE. Τώρα κάθε επιχείρηση μπορεί να αντιμετωπίσει τα πιο απαιτητικά, data intensive workloads για να τροφοδοτήσει πρωτοβουλίες AI και ML, να επιταχύνει τον χρόνο επεξεργασίας των πληροφοριών και να δημιουργήσει νέα προϊόντα και εμπειρίες μέσω μιας ευέλικτης as a service πλατφόρμας που οι πελάτες μπορούν να εκτελούν στις εγκαταστάσεις τους ή σε περιβάλλοντα συνεγκατάστασης.

Η νέα λύση αφαιρεί την πολυπλοκότητα και το κόστος που σχετίζεται με τις παραδοσιακές εφαρμογές HPC παρέχοντας πλήρως διαχειριζόμενες, προσχεδιασμένες υπηρεσίες βασισμένες σε ειδικού σκοπού συστήματα HPC, λογισμικό, λύσεις αποθήκευσης και δικτύωσης.

“H εκρηκτική αύξηση των δεδομένων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης που θα μας επιτρέψει να τα εκμεταλλευτούμε οδηγεί στην ανάγκη λύσεων ΗPC στο σύνολο της αγοράς, από εταιρείες επιπέδου Fortune 500 μέχρι εταιρείες startup” δήλωσε ο Peter Ungaro, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τομέα HPC & Mission Critical Solutions της HPE.

Οι αρχικές pre-bundled προσφορές για υπηρεσίες cloud HPE GreenLake για υπολογιστές υψηλής απόδοσης (HPC) θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμες την άνοιξη του 2021. Όλες οι υπηρεσίες cloud HPE GreenLake, συμπεριλαμβανομένης της HPC, είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος συνεργατών της HPE.

Πηγή: naftemporiki.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/12/2020)

You May Like This