nowmag.gr

Η Cosmos Business Systems, ηγέτιδα στον τομέα των λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας, ξεχώρισε στα φετινά BITE Awards 2024 με την κατάκτηση τριών σημαντικών βραβείων, επιβεβαιώνοντας την καινοτομία και την αφοσίωσή της στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων. Η εκδήλωση βράβευσης αναδεικνύει τις κορυφαίες πρακτικές και εφαρμογές στην ψηφιακή τεχνολογία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Cosmos Business Systems διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

🔵 Bronze βραβείο για την υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Artificial Intelligence (ΑΙ)  της Διαχείρισης Ροής Εργασιών και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Εθνικού Τυπογραφείου. Η λύση αυτή ενισχύει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια στις εργασίες του Εθνικού Τυπογραφείου, προωθώντας τη μετάβαση σε ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον.

🔵 Bronze βραβείο για τις Πιλοτικές εφαρμογές έξυπνης πόλης (Smart City) στο Δήμο Αιγάλεω, οι οποίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Δήμου ως νέο προορισμό αναψυχής και πολιτισμού. Οι εφαρμογές αυτές ενισχύουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μέσω καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων που προωθούν τη βιωσιμότητα και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

🔵 Silver βραβείο για την Προμήθεια εξοπλισμού για την παροχή υπηρεσιών ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi στους χώρους όλων των Πανεπιστημίων της Χώρας, στο πλαίσιο του ΥΕ2 της Πράξης ΗΦΑΙΣΤΟΣ. Μέσω αυτού του έργου, εξασφαλίστηκε η αξιόπιστη και γρήγορη ασύρματη πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς χώρους, συμβάλλοντας στην ψηφιοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η τριπλή αυτή βράβευση επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Cosmos Business Systems στον τομέα της ψηφιακής και τεχνολογικής καινοτομίας, καθώς και την αφοσίωσή της στην υποστήριξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας.

You May Like This