nowmag.gr

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός στο Reddit και στο X, καθώς φαίνεται ότι το PlayStation μοιράζει…παιχνίδια – χωρίς ωστόσο να έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, αν επισκεφθεί κάποιος το PS Store θα διαπιστώσει ότι το Mafia 3 της Take-Two Interactive, βρίσκεται εντελώς δωρεάν, ενώ κανονικά κοστίζει 29,99 ευρώ. Και εκτός από αυτό, δωρεάν βρίσκονται και όλα τα DLCs του παιχνιδιού.

Παράλληλα, δωρεάν είναι και το Call of Duty: WWII της Activision στο PlayStation 4, το οποίο να σας υπενθυμίσουμε ότι παίζει κανονικά και στο PS5. Και τα δύο παιχνίδια είναι δωρεάν στην Ελλάδα και δεν απαιτείται κάποια συνδρομή στο PlayStation Plus.

Κατεβάστε το Mafia 3 πατώντας εδώ και το Call of Duty: WWII από εδώ.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα bug του PlayStation Store ή για «δωράκια» από τις συγκεκριμένες εταιρίες και την Sony. Ωστόσο, οι δωρεάν προσφορές φαίνεται πως εμφανίζονται μόνο στην Ευρώπη και όχι στην Αμερική.


Πηγή: https://unboxholics.com/

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 14/10/2026)

You May Like This