nowmag.gr

Η Huawei πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο smartwatch, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει ένα αρκετά σπάνιο χαρακτηριστικό.

Η Κινέζικη εταιρεία έλαβε πιστοποίηση για την πώληση μίας φορετής συσκευής που παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση και επομένως το επερχόμενο smartwatch της αναμένεται να ενσωματώνει και σφυγμομανόμετρο (πιεσόμετρο).

Κάποιος leakster βρήκε μία εικόνα της συσκευής, την οποία και δημοσίευσε αμέσως στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Huawei Watch D αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το προϊόν βρίσκεται αυτή τη περίοδο στα τελευταία στάδια των δοκιμών και σύμφωνα με τον leakster που δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Weibo, η ακρίβεια των μετρήσεων κρίνεται πολύ καλή. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, το Huawei Watch D θα είναι ένα από πρώτα smartwatch που μετρούν την πίεση στο αίμα. Από άποψη σχεδιασμού επίσης θα ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό από την υπόλοιπη προϊοντική γκάμα της Κινεζικής εταιρείας.

Το Huawei Watch D έχει λάβει πιστοποιητικό ως ιατρική συσκευή State Drug Administration Class II στην Κίνα ωστόσο θα χρειαστεί ένα διάστημα ωσότου λάβει σχετική έγκριση από τις ανάλογες υπηρεσίες και σε άλλες χώρες.

 

Πηγή:  insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 29/11/2021)

You May Like This