nowmag.gr

Για να το χρησιμοποιήσει όμως κανείς, πρέπει να έχει Premium συνδρομή και να πληρώσει $90 για την αγορά του

Το Car Thing του Spotify εμφανίστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο και ορίζεται αποκλειστικά για αναπαραγωγή μουσικής μέσω της streaming υπηρεσίας. Τον Απρίλιο λοιπόν που μάθαμε την ύπαρξή του, μόνο συγκεκριμένα άτομα είχαν πρόσβαση στη συσκευή, ενώ τον Οκτώβριο επεκτάθηκε η λίστα χρηστών μέσω συστήματος πρόσκλησης. Πλέον η αναμονή τελείωσε, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Car Thing είναι διαθέσιμο για αγορά στις ΗΠΑ μέσω της ιστοσελίδας της. Η συσκευή κοστίζει $89.99 και για τη χρήση της απαιτείται Premium συνδρομή.

Ουσιαστικά το Car Thing είναι μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για αυτοκίνητα, με την προϋπόθεση να υπάρχει auxiliary ή Bluetooth σύνδεση και φυσικά πηγή ενέργειας. Μετά το Car Thing συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και αναλαμβάνει το ρόλο μεσολαβητή μέσω της οθόνης αφής, για να ελέγχετε την εφαρμογή του Spotify.

Η μετακίνηση στα διάφορα μενού είναι εύκολη, με κάθε άνεση που μπορεί να χρειαστεί κάποιος εν ώρα οδήγησης. Υπάρχουν προγραμματιζόμενα κουμπιά για προεπιλογές, περιστρεφόμενος επιλογέας και η φωνητική υποστήριξη (voice assistant) της εταιρείας. Όπως είναι λογικό, η συσκευή προορίζεται κυρίως στους φίλους της υπηρεσίας και βοηθάει την οθόνη του κινητού να είναι ελεύθερη για χρήση του Google Maps.

Πηγή: insomnia.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 24/2/2022)

You May Like This