nowmag.gr

Φαίνεται ότι τα φυσικά κουμπιά για τη λήψη των φωτογραφιών στα smartphones κάνουν comeback φέτος, αφού εκτός από τα iPhone 16, θα καταφθάσουν σύντομα και σε δύο νέες Android συσκευές και όχι, δεν είναι της Sony.

Και την αρχή θα κάνει η Oppo, αφού η εταιρία είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το νέο πλήκτρο ονόματι “Quick Capture”. Τώρα, ο Zhou Yibao που είναι product manager στην εταιρία, έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το νέο κουμπί που θα δουν τα Oppo Find X8 και Oppo Find X8 Pro, δύο επερχόμενα flagship τηλέφωνα.

Στην ενημέρωσή της, η Oppo μίλησε για έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο λήψης φωτογραφιών χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν οι χρήστες την οθόνη αφής, εφόσον το θέλουν. Αυτό θα βοηθήσει και όσους είχαν προβλήματα με την οθόνη αφής όταν ήθελαν να τραβήξουν φωτογραφίες ενώ φορούσαν γάντια κλπ.

Ωστόσο, μην περιμένετε κάποιο capacitive touch κουμπί όπως είδαμε στα iPhone 16, καθώς η Oppo ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα απλό κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί ο χρήστης να κάνει ζουμ -και όχι μόνο- όπως είδαμε στα νέα iPhone.

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/10/2024)

You May Like This