nowmag.gr

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του Flight Simulator όμως αν μη τι άλλο το Airplane Mode υπόσχεται να σας… ταξιδέψει με τον τρόπο του.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες έχουν βρει στο άρτι αφιχθέν Flight Simulator μία αν μη τι άλλο ικανοποιητική εναλλακτική των ταξιδιών που ελέω Covid-19 δεν είναι σε θέση να κάνουν -με την ίδια ασφάλεια- πλέον. Το “πρόβλημα” με τον τίτλο της Microsoft ωστόσο, είναι ότι τοποθετεί τον παίκτη στον ρόλο του κυβερνήτη, κάτι που αν μη τι άλλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα -για όσους τουλάχιστον δεν είναι πιλότοι στην πραγματική ζωή.

Εδώ είναι που έρχεται να δώσει τη λύση το Airplane Mode, ένα πρωτότυπο flight sim που τοποθετεί τον παίκτη στον ρόλο ενός επιβάτη economy class. Ο στόχος του; Να… επιζήσει μία εξάωρη πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Ρέικιαβικ σε πραγματικό χρόνο! Η εμπειρία του φυσικά “διανθίζεται” με όλα τα έξτρα της οικονομικής θέσης, τουτέστιν μωρά που ουρλιάζουν, επιβάτες που φωνάζουν, φαγητό που δεν τρώγεται, αδιάφορες ταινίες, προβληματικό Wi-Fi και άλλα τέτοια όμορφα. Εννοείται πως έχετε τη δυνατότητα να περάσετε την ώρα σας κοιτάζοντας απλά έξω από το παράθυρο, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκονται sudoku και σταυρόλεξα.

Για όσους προτιμούν να ξεκινήσουν με κάτι πιο λάιτ την καριέρα τους ως ψηφιακοί επιβάτες πάντως, ο τίτλος θα προσφέρει και μία μικρότερης διάρκειας πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Χάλιφαξ του Καναδά (διάρκειας περίπου δυόμισι ωρών). Το Airplane Mode θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο στα PC.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/9/2020)

You May Like This