nowmag.gr

Οι εντυπωσιακές εκθεσιακές συμμετοχές των κορυφαίων προμηθευτικών εταιρειών του κλάδου και τα στοχευμένα workshops από σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής ζωής «κυριάρχησαν» στην Xenia 2019. H Xenia 2019 έριξε την αυλαία της καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων, όσο και με την ποιότητα των special events. To NOW με τα περιοδικά Security Report και Ψηφιακή τηλεόραση, συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας μας!

Γράφει ο Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Xenia 2019 εκπροσώπησε πολλούς τομείς, όπως την κατασκευή και διακόσμηση, τους ξενοδοχειακούς αυτοματισμούς, την ψηφιακή τεχνολογία, και φυσικά τα συστήματα ασφαλείας. Το περιοδικό NOW με τα περιοδικά Security Report και Ψηφιακή τηλεόραση, συμμετείχε στη Xenia 2019. Στην έκθεση είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε και να συναντήσουμε πολλές εταιρίες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, όπως τη D-Link, αλλά και άλλες εταιρίες από τον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, όπως την ΚAΥΚΑΣ ΑΕ, την ΣΚΡΕΚΗΣ SA κ.λπ. Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από τα περίπτερα των εκθετών που συμμετείχαν στη Xenia 2019.

To NOW μαζί με τα περιοδικά Ψηφιακή τηλεόραση και Security Report, συμμετείχε με επιτυχία στη Xenia 2019.

 

Δυναμική η παρουσία της D-Link στην Xenia 2019. Η εταιρία συμμετείχε στην έκθεση με ολοκληρωμένες δικτυακές λύσεις, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου  IP κάμερες, συσκευές Wi-Fi mesh, router και επαγγελματικά switches.

 

Η ΚΑΥΚΑΣ συμμετείχε στην Xenia 2019 παρουσιάζοντας στους επισκέπτες αξιόπιστες και τεχνολογικά άρτιες λύσεις για τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχείου συναντήσαμε στο περίπτερο της εταιρίας ΣΚΡΕΚΗΣ SA.

You May Like This