nowmag.gr

Υψηλή η προσέλευση των επαγγελματιών IT ασφάλειας από όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η φετινή διοργάνωση των «ESET Security Days 2019, συγκεντρώνοντας πλήθος επαγγελματιών του χώρου της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η εκδήλωση της ESET Hellas, που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στις 16 Οκτωβρίου 2019, ήταν αφιερωμένη ειδικά στις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας συμβουλευτική και τεχνογνωσία για τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.

«Τα «ESET Security Days» γίνονται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, επιλέξαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε δύο εκδηλώσεις, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα. Με τον τρόπο αυτό, θέλαμε να έρθουμε κοντά σε συνεργάτες, εταιρείες ιδιωτικού τομέα και δημόσιους φορείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και να τους προσφέρουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και τα σωστά εργαλεία ειδικά για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η υψηλή προσέλευση έδειξε ότι η απόφαση μας ήταν σωστή, και ότι τα «ESET Security Days» ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να μείνουν» δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, γενικός διευθυντής της ESET Hellas.

Αναλυτικά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά τις απειλές της κυβερνοασφάλειας και τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με τον GDPR. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν όλες οι λύσεις και τα εργαλεία της ESET που προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στις εταιρίες και τα τμήματα IT Administration και Security. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την έμπειρη ομάδα της ESET Hellas να απαντά στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων σχετικά με τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που συναντούν καθημερινά.

Τα «ESET Security Days 2019» θα πραγματοποιηθούν και στην Αθήνα στις αρχές Νοεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.esetsecuritydays.com/gr

You May Like This