nowmag.gr

Στη CES 2022, η Lenovo παρουσίασε μια πλούσια γκάμα καινοτόμων νέων προϊόντων και λύσεων, σχεδιασμένων ώστε να στηρίζουν δυναμικά τα άτομα και τις επιχειρήσεις ενός υβριδικού κόσμου.

Η παρουσίαση περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων και βιώσιμων προϊόντων και λύσεων που αναδεικνύουν το όραμα της Lenovo να προσφέρει “Smarter Technology For All” (Εξυπνότερη Τεχνολογία για Όλους). Ο επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας των χρηστών μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες υποστηρίζουν την απομακρυσμένη και υβριδική εργασία, εκπαίδευση και διασκέδαση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τελευταίων καινοτομιών των Lenovo.

H Επιχειρηματική Τεχνολογία Μόλις Βελτιώθηκε

Το όνομα ThinkPad έχει γράψει ιστορία και επί χρόνια αναγνωρίζεται ως κορυφαία παρουσία στην επαγγελματική αγορά. Καθώς μπαίνουμε στον 30ο χρόνο των ThinkPad, η Lenovo με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη νέα σειρά ThinkPad Z, η οποία περιλαμβάνει τα ThinkPad Z13 και Z16. Τα laptop αυτά συνδυάζουν εξελιγμένη σχεδιαστική προσέγγιση, σύγχρονη εμπειρία συνεργασίας, ανταγωνιστικές επιδόσεις και ασφάλεια, στοιχεία τα οποία παραμένουν άρρηκτα συνυφασμένα με το DNA των ThinkPad, μέσα από συνθέσεις βασισμένες στους επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen™ PRO 6000 με Microsoft Pluton security processor. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, η σειρά Ζ εστιάζει στον περιορισμό του αντικτύπου της στο περιβάλλον, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό ως προς την ποιότητα, ενσωματώνοντας οικολογικά υλικά, όπως για παράδειγμα δερματίνη κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, 75% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και 100% ανακυκλώσιμο μπαμπού και ίνες ζαχαροκάλαμου για τη συσκευασία.

Στην κορυφή του χαρτοφυλακίου ThinkPad βρίσκονται τα νέα ThinkPad X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga™ 7th Gen και X1 Nano 2nd Gen, βασισμένα στην τεχνολογία Intel vPro® me 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ και λειτουργικό σύστημα Windows 11, βελτιστοποιημένα για την υβριδική εργασία και για χρήστες που επιζητούν ανώτερα επίπεδα επιδόσεων, με βελτιωμένες οπτικές και ηχητικές δυνατότητες για ακόμη δυναμικότερη συνεργασία, καθώς και ένα ασφαλέστερο laptop, ικανό να τους προστατεύει από τις καθημερινές απαιτήσεις της απομακρυσμένης εργασίας.

Σε ό,τι αφορά τους desktop υπολογιστές, το νέο ThinkCentre M90a Pro Gen 3 διαθέτει χαρακτηριστικά το οποίο το αναδεικνύουν σε ένα άκρως συνεργατικό και ευφυές PC. Το ανασχεδιασμένο Tiny-in-One (TIO) με την ονομασία TIO Flex προσφέρει νέες διαστάσεις στο modular All-in-One επαγγελματικό desktop που πρώτοι παρουσιάσαμε στην αγορά το 2014.

Τεχνολογίες Υδρόψυξης Lenovo Neptune™ για Κέντρα Δεδομένων και Όχι Μόνο

Στη CES 2022, η Lenovo φέρνει στο προσκήνιο τις καινοτόμες τεχνολογίες υδρόψυξης (liquid cooling) Lenovo Neptune™, οι οποίες διευρύνθηκαν και πλέον περιλαμβάνων GPU με δύο νέα συστήματα για VDI και high-end analytics. Με τις τεχνολογίες Lenovo Neptune™, η Lenovo πρωτοπορεί στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση των επιδόσεων και την ανακύκλωση της ενέργειας. Η προσέγγιση που ακολουθεί η Lenovo αξιοποιεί την υδρόψυξη προκειμένου να απάγει θερμότητα από συστήματα υψηλού θερμικού αποτυπώματος, προσέγγιση η οποία καθίσταται εφικτή μέσα από ένα τρίπτυχο, αποτελούμενο από την υδρόψυξη Direct to Νode (DNT) , το Read-door Heat Exchanger (RDHX), το Thermal Transfer Module (TTM), καθώς και άλλες τεχνολογίες. Οι τεχνολογίες αυτές είναι ικανές να περιορίσουν τη συνολική κατανάλωση ενέργειας για την πλήρη λειτουργία διακομιστών και κέντρων δεδομένων, εξέλιξη η οποία μεταφράζεται σε άμεση και πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας, με τα οφέλη να εκτείνονται σε όλη τη διάρκεια ζωής των σχετικών υποδομών.

Ισχυρές Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Οι ολοκαίνουργιές σειρές ThinkBook και ThinkCentre της Lenovo είναι σχεδιασμένες στοχευμένα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αξιοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν εξελιγμένες και βιώσιμες σχεδιαστικές επιλογές, ειδικά για τη νέα γενιά δυναμικών επιχειρηματιών.

Καθώς μεγάλο μέρος του πλανήτη βρίσκεται σε καθεστώς υβριδικής εργασίας, η παραγωγική διαχείριση παράλληλων εργασιών έχει καταστεί η νέα νόρμα. Το ThinkBook Plus Gen 3 αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στις συσκευές διπλής οθόνης, παρουσιάζοντας στην αγορά τον πρώτο φορητό υπολογιστή με οθόνη 17,3 ιντσών και ενσωματωμένη δεύτερη έγχρωμη οθόνη LCD 8 ιντσών.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε διαρκή κίνηση, το ThinkBook 13x Gen 2 είναι ένα εξαιρετικά λεπτό (12,9mm) και ελαφρύ (1,21kg) laptop κορυφαίων επιδόσεων, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και βασισμένο στην πλατφόρμα Intel Evo, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των πλέον σύγχρονων επεξεργαστών 12ης γενιάς Core U-Series.

Επιπλέον, τα νέα ThinkBook 14 και 16 Gen 4+ i προσφέρουν στους χρήστες συνθέσεις άκρως ευέλικτες, με έμφαση στις επιδόσεις. Και τα δύο είναι λεπτότερα σε σχέση με τα μοντέλα της προηγούμενη γενιάς, ενώ διαθέτουν γυάλινες επιφάνειες αφής, οι οποίες ενισχύουν τη διαδραστική εμπειρία.

Για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες χρειάζονται μια πλουσιότερη γκάμα προσαρμοζόμενων υπολογιστικών λύσεων υψηλών επιδόσεων, η Lenovo δημιούργησε τη σειρά ThinkCentre™ neo, η οποία περιλαμβάνει τα ThinkCentre neo 70t, ThinkCentre 50s και το ThinkCentre neo 30a 24. Οι συσκευές αυτές αναδεικνύουν τις εξαιρετικές τεχνολογικές εξελίξεις που στηρίζουν μια νέα εποχή αλληλένδετης, υβριδικής εργασίας.

Η Lenovo παρουσιάζει παράλληλα την υπηρεσία Easy Install, με την οποία απευθύνεται σε εκείνες τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που ενδεχομένως να χρειάζονται υποστήριξη για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για τους εργαζομένους τους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί εργάζονται στο γραφείο ή από απόσταση. Η υπηρεσία αυτή απλουστεύει τη διαδικασία εγκατάστασης, προσφέροντας στις εταιρίες τη δυνατότητα να αποφασίζουν πότε, πού και τι θα εγκατασταθεί, αποδεσμεύοντας παράλληλα το εσωτερικό δίκτυο πληροφοριακής υποστήριξης ώστε να εστιάσει σε κρισιμότερα ζητήματα.

Βελτιωμένη Απεικόνιση, από το Γραφείο στο Σπίτι έως και την Αίθουσα Συσκέψεων

Οι χώροι εργασίας εξακολουθούν να εξελίσσονται και να αναζητούν αξιόπιστες τεχνολογίες που να στηρίζουν την ευελιξία μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Το χαρτοφυλάκιο ThinkVision™ επεκτείνεται μέσα από μια νέα γενιά επαγγελματικών οθονών 27 ιντσών, της σειράς P, σχεδιασμένων με άξονα την ευελιξία, την ψηφιακή ευεξία και τη βιωσιμότητα. Ο εξελιγμένος σχεδιασμός με σχεδόν μηδενικό πλαίσιο και οι οθόνες QHD επεκτείνουν την ωφέλιμη επιφάνεια εργασίας και προσφέρουν χαρακτηριστικά με προστιθέμενη αξία, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι.

Παράλληλα, η Lenovo παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά οθονών ThinkVision large format displays (LFD), ιδανικών για αίθουσες συσκέψεων ή εκπαιδευτικούς χώρους. Οι ThinkVision T86, T75 και T65 προσφέρουν αποτελεσματική συνεργασία, τόσο σε επιτόπια όσο και απομακρυσμένη βάση, χάρη στις φωτεινές οθόνες με ανάλυση 4Κ, το ενσωματωμένο λογισμικό Lenovo Smart Whiteboard, το οποίο προσφέρει μια άνετη εμπειρία γραφής, ενσωματωμένα ηχεία, μικρόφωνα, καθώς και webcam για εξυπνότερες τηλεδιασκέψεις.

Εξελίσσοντας το Σχεδιασμό των Laptop Πολυτελείας

Η Lenovo παρουσιάζει την έβδομη γενιά 2-σε-1 laptop Yoga, γιορτάζοντας έτσι τη 10η επέτειο του ντεμπούτου των Yoga στην αγορά. Το 14 ιντσών Lenovo Yoga 9i τρέχει τα Windows 11 και είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ i7-1260P, συνδυάζοντας τις δυνατότητες των Intel Iris® Xe graphics για επιδόσεις ανώτερου επιπέδου. Χάρη στο νέο σχεδιασμό του, το Yoga 9i είναι ευκολότερο στο κράτημα από κάθε άλλη φορά, ενώ τα γυαλιστερά καλύμματα προσδίδουν στη συσκευή μια μοναδική εμφάνιση.

Το σούπερ φορητό Lenovo Yoga 7i διατίθεται σε εκδόσεις των 14 και 16 ιντσών και είναι σχεδιασμένο να φέρει τη διασκέδαση στη ζωή του χρήστη. Επιλέξτε το μοντέλο των 14 ιντσών με οθόνη αφής OLED ανάλυσης έως και 2,8Κ και 100% DCI-P3 χρωματική παλέτα για τη δημιουργία περιεχομένου και ολοζώντανη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Dolby Vision ή ενισχύστε ακόμη περισσότερο το οπτικό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής των 16 ινστών.

Το Lenovo Yoga 6 στις 13 ίντσες αποτελεί μια περισσότερο οικολογική επιλογή, καθώς κατασκευάζεται με ακόμη πιο βιώσιμες διαδικασίες, προκειμένου να εμπνεύσει μια συζήτηση σχετικά με το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν το περιβάλλον. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ενώ προσφέρει την επιλογή για υφασμάτινο κάλυμμα με ίνες από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στους λεκέδες.

Gaming Συνθέσεις Έτοιμες για Μάχη

Η σειρά Lenovo Legion για μία ακόμη φορά ανταποκρίνεται στη αναζήτηση ενός συνδυασμού διασκέδασης και παραγωγικότητας χωρίς συμβιβασμούς. Απευθύνεται σε gamers και δημιουργούς περιεχομένου κάθε γενιάς, καθώς όλοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαία διασκέδαση από το σπίτι, τις φοιτητικές εστίες και, πρακτικά, παντού, κάνοντάς το μάλιστα με ιδιαίτερο στυλ.

Η σειρά υπολογιστών, οθονών, περιφερειακών, λογισμικού και υπηρεσιών για το 2022 περιλαμβάνει τους φορητούς Lenovo Legion 5i Pro και Lenovo Legion 5 Pro, καθώς και τους φορητούς Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion 5 στις 15 ίντσες. Και οι τέσσερις αυτοί υπολογιστές προσφέρουν gaming επιδόσεις μέσω των Windows 11, εξαιρετική ευελιξία μετακίνησης καθώς και κορυφαίες επιδόσεις χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες για laptop κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™. Οι Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion 5i Pro διατίθενται με έως και 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7-12700H, ενώ οι Lenovo Legion 5 and Lenovo Legion 5 Pro κυκλοφορούν με τους επόμενης γενιάς επεξεργαστές AMD Ryzen.

Επίσης, η Lenovo παρουσιάζει μια σειρά από νέες οθόνες χαμηλής αδράνειας. Η Lenovo Legion Y25-30 Monitor είναι ιδανική για τους σοβαρούς gamers που επιζητούν ένα πλεονέκτημα. Τόσο η Lenovo G27qe-20 όσο και η Lenovo G24qe-20 είναι οθόνες με πιστοποίηση Eyesafe® και προσφέρουν στους χρήστες που επιθυμούν μια χαλαρότερη εμπειρία χαμηλά επίπεδα μπλε φωτός αλλά και ιδιαίτερη ευελιξία.

Το ποντίκι είναι περιφερειακό ζωτικής σημασίας για κάθε gamer, κι αυτός είναι ο λόγος που η Lenovo παρουσίασε δύο εργονομικά βελτιστοποιημένες επιλογές, σχεδιασμένες για κορυφαία αίσθηση αφής. Τόσο το Lenovo Legion M600s Wireless Gaming Mouse όσο και το Lenovo Legion M300s RBG Gaming Mouse είναι εξαιρετικά ελαφριά, με βάρος μικρότερων των 75 γραμμαρίων.

Η Lenovo δημιούργησε επίσης τη Legion Arena, έναν κεντρικό κόμβο από όπου ο χρήστης έχει πρόσβαση σε δημοφιλείς πλατφόρμες και ψηφιακά καταστήματα, έτσι ώστε να συγκεντρώνει όλες τις προηγούμενες αγορές τίτλων για το PC σε μία πλατφόρμα.

Διευρυμένες Υπηρεσίες

Στο πλαίσιο της ευρύτερης δέσμευσης της Lenovo για ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες, παρουσιάζεται η CO2 Offset Service, υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους υπολογιστές Lenovo Legion και Yoga, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ανακοινώθηκαν σήμερα. Η CO2 Offset Service είναι υπηρεσία η οποία μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο σε επαγγελματικές συσκευές και παρέχει στον πελάτη έναν απλό και εύκολο τρόπο εξισορρόπησης των εκπομπών διοξειδίων του άνθρακα, ώστε να βοηθά το περιβάλλον με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον, η υπηρεσία Lenovo Premium Care Plus αποτελεί τη νέα πρόταση στην ενισχυμένη υποστήριξη, σχεδιασμένη ειδικά για τον σύγχρονο χρήστη. Στο πλαίσιο μίας ενιαίας υπηρεσίας, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση όχι μόνο στην Premium Care αλλά και σε μια πλήρη γκάμα εξελιγμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Accidental Damage Protection, Lenovo Smart Performance, Lenovo Migration Assistant καθώς και της εγγύησης που παρέχει η εταιρία για τις σφραγισμένες μπαταρίες.

Συσκευές για το Σύγχρονο Σπίτι

To Lenovo Smart Clock Essential with Alexa® Built-in είναι η νέα καταναλωτική συσκευή που προτείνει η Lenovo στο πλαίσιο των καινοτόμων συσκευών για ένα έξυπνο σπίτι. Το έξυπνο αυτό ρολόι μπορεί να βοηθά το χρήστη να ρυθμίζει υπενθυμίσεις και χρονόμετρα, ενώ η Alexa είναι πάντοτε διαθέσιμη να συνδράμει στην προσθήκη αντικειμένων στο καλάθι αγορών της Amazon και των έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών. Η Lenovo παρουσίασε επίσης δύο νέες έξυπνες επιλογές docking για το Smart Clock , το Lenovo Ambient Light Dock και το Lenovo Wireless Charging Dock με Night Light.

Οι λειτουργίες του Lenovo Smart Frame ενημερώθηκαν επίσης, για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Οι καταναλωτές μπορούν πολύ απλά να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να ανεβάζουν φωτογραφίες στην ενσωματωμένη μνήμη που διαθέτει η κορνίζα.

You May Like This