nowmag.gr

Σε συμφωνία ήρθαν οι εταιρείες Specisoft A.E. και η εταιρία “Ζευς Συμβούλων” του ομίλου Aratos, με αντικείμενο τη διάθεση του λογισμικού ‘’SALES’’ της Specisoft. Με βάση τη συμφωνία η εταιρεία ‘’Ζευς Συμβούλων’’ αναλαμβάνει την στρατηγική τοποθέτηση του λογισμικού στην αγορά.

Η συμφωνία περιλαμβάνει, επίσης, την αποκλειστική διάθεση του λογισμικού, την εξειδίκευση σε ειδικές αγορές και την έκδοση σε τρία επίπεδα (Level), με ξεχωριστές δυνατότητες σε κάθε επίπεδο. Στον σχεδιασμό των επιμέρους ενεργειών για  την τοποθέτηση του λογισμικού της Specisoft στην αγορά περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης με έκδοση βιβλίων και σεμιναρίων επί των πωλήσεων, με σκοπό την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας για την οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων των επιχειρήσεων με λογισμικό και εκπαίδευση στο τομέα αυτό.

Ο πρόεδρος της Aratos Group, Δρ. Νίκος Μπογονικολός, δήλωσε ότι το λογισμικό SALES, συμπληρώνει την γκάμα των λογισμικών του Group, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Aratos Group  στην αγορά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Specisoft A.E., Θεοκλής Βασιλειάδης, επεσήμανε ότι είναι μια πολύ σημαντική συμφωνία με αξιόλογες προεκτάσεις για το μέλλον.

You May Like This