nowmag.gr

Η Nintendo ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Nintendo Switch 2 και έκανε μια πρόσληψη σημαντικού στελέχους με μεγάλη εμπειρία στο PlayStation. Ο λόγος για τον Gio Corsi, ο οποίος εργάστηκε στην ομάδα της Sony ως υπεύθυνος για τις παραγωγές third party studios. Θεωρείται πως έχει βοηθήσει πολύ στο να αναπτυχθεί το portfolio τίτλων και πως ήταν αυτός που βοήθησε το PS Vita να αναπτυχθεί, ενώ ήταν υπεύθυνος και για τη μεταφορά πολλών ιαπωνικών Vita games στην Δύση.

Μάλιστα, βοήθησε και να γίνει γνωστή σειρά Yakuza/Like a Dragon στις περιοχές μας. Ο Corsi έφυγε από το PlayStation πριν από μερικά χρόνια και εργάστηκε σε διάφορα studios, αλλά πλέον επέστρεψε σε διοικητικό ρόλο και στη διαχείριση των σχέσεων με τρίτες εταιρείες για «μεγάλο» του χώρου, απλά αυτή τη φορά για την Nintendo. Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση μέσα από το λογαριασμό του στο Χ, αναφέροντας πως θα βοηθήσει ομάδες να φέρουν games τους στην πλατφόρμα και πως ο πατέρας του θα είναι περήφανος για αυτήν την εξέλιξη.

Πηγή: https://www.enternity.gr/Article/Games/News/simantiki-metagrafi-tis-nintendo-me-stelexos-pou-exei-ergastei-gia-polla-xronia-sto-playstation/87658.html
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/4/2024)

You May Like This