nowmag.gr

Ο πρώτος σταθμός ταχυφόρτισης της Tesla στην Αθήνα είναι πλέον σε λειτουργία στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι,

Τις τελευταίες μέρες του φετινού Ιανουαρίου, η Τesla με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως τοποθέτησε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης, έξι ταχυφορτιστές που συνοδεύονταν φυσικά από τις αντίστοιχες διαγραμμίσεις για να μπορούν οι κάτοχοι των Tesla να φορτίσουν τα αυτοκίνητά τους.

Μπορεί οι ταχυφορτιστές να είχαν εγκατασταθεί, ωστόσο η λειτουργία τους ξεκινά σήμερα, όπως ενημέρωσε η Τesla τους φίλους της με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει συγκεκριμένα: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του πρώτου σταθμού ταχυφόρτισης στην Αθήνα. Η νέα μας τοποθεσία είναι διαθέσιμη 24/7 και εξοπλίζεται με έξι ταχυφορτιστές – απόδοσης μέχρι και 150 KW. Προγραμματίστε το Test Drive σας κλείνοντας online ραντεβού και μάθετε τα πάντα σχετικά με την φόρτιση ενός Tesla για να μην χρειαστεί να πληρώσετε καύσιμα ποτέ ξανά».

Oι φορτιστές αυτοί μπορούν να φορτίζουν τα μοντέλα της εταιρείας (Μοdel 3, Model S και Μοdel X) πολύ γρήγορα, με την εταιρεία πάντως να σημειώνει πως για την καθημερινή φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προτείνεται η φόρτιση σε wall-box ή σε οικιακή πρίζα.

Toν περασμένο μήνα, η Tesla είχε κάνει γνωστό πως μέσα στο 2021 σχεδιάζει να ανοίξει τρία ακόμη σημεία φόρτισης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Πάτρα, Λαμία και Θεσσαλονίκη, ενώ φημολογείται πως στο μέλλον θα ακολουθήσει η κατασκευή τέτοιων σταθμών σε Καλαμάτα και Γιάννενα.

Πηγή: autotriti.gr

You May Like This


Comments are closed.