nowmag.gr

Τη διάκριση «VBSpam+» απέσπασε η ESET στην πρόσφατη έκθεση του Virus Bulletin, του διεθνώς αναγνωρισμένου, ανεξάρτητου οργανισμού δοκιμών.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση «VBSpam Email Security Comparative Review March 2019», το ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server αναγνωρίστηκε με τη διάκριση «VBSpam+». Στις σχετικές δοκιμές, αναλύθηκαν 11 ολοκληρωμένες λύσεις email security και επτά blacklists, προκειμένου να αξιολογηθεί η επίδοσή τους απέναντι σε διάφορους τύπους επιθυμητών, ανεπιθύμητων και κακόβουλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διεθνώς αναγνωρισμένες δοκιμές VBSpam αναλύουν λύσεις email security για επιχειρήσεις, παρέχοντας χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις επιδόσεις των κορυφαίων τεχνολογιών spam-filtering.

Το ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία SPAM+, αποτελώντας μία από τις τέσσερις μόνο λύσεις που κατάφεραν μία τέτοια βαθμολογία. Ως αποτέλεσμα, η ESET κατέκτησε την πρώτη θέση από κοινού με την ανταγωνιστική λύση FortiMail.

Στις δοκιμές του Μαρτίου 2019, παράλληλα με την κατηγορία του ποσοστού ανίχνευσης spam, εμφανίστηκε για πρώτη φορά η υποκατηγορία ποσοστού ανίχνευσης phishing email. Αυτή αφορά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνδέσμους που οδηγούν είτε σε ψεύτικη σελίδα είτε σε εγκατάσταση malware. Ανάμεσα στα προϊόντα που συμμετείχαν στις δοκιμές, η λύση της ESET ήταν η μοναδική που δεν έχασε ούτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), εξασφαλίζοντας ποσοστό 100,00%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Jakub Debski, Chief product officer στην ESET, δήλωσε: «Η αναγνώριση της ESET ως ηγέτη στον τομέα του enterprise email security αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις τις καλύτερες λύσεις IT ασφάλειας. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον κάθε επιχείρηση βασίζεται στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και η ασφάλεια του αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία για την γενικότερη ασφάλεια των επιχειρήσεων».

You May Like This