nowmag.gr

Τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και Techmail σάς προσκαλούν στην πρώτη έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2022, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου.

H Creta Electronix είναι η πρώτη έκθεση που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και απευθύνεται σε τεχνικούς, εγκαταστάτες, καταστήματα και γενικότερα επαγγελματίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και ξενοδοχείων.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ (την Κυριακή έως τις 19:00). Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους «εραστές» του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτός αφορά τηλεοπτικά συστήματα ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά στον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως είναι τα δίκτυα, οι επικοινωνίες, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κ.ά.

prosklisi

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.creta-electronix.gr, στην επιλογή Ε-TICKET. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας.

Η αγορά της Κρήτης δηλώνει βροντερό παρόν στην Creta Electronix, αφού οι γνωστότερες εταιρείες του νησιού θα είναι εκεί. Ταυτόχρονα στην έκθεση, θα συμμετέχουν και οι μεγαλύτερες εταιρείες από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και εταιρείες από το εξωτερικό. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και ξενοδοχειακών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, οι εκθέτες κατά αλφαβητική σειρά είναι οι ADESCO, AKATOS, ARKTECH, DIGITAL INNOVATIONS, ELECTROSYSTEMS, EUROGUARD, FT ELECTRONICS, GI SECURITY, ID COMS, KEEPER GROUP, LEMCO, MISTRAL, NOVATRON, NSC HELLAS, PARTNERNET, PGM, PROMAX HELLAS, RAKSON, SATSTORE, SIGMA SECURITY, SOLO SECURITY, TECHNOHELLAS, ΛΕΩΝ HELLAS και ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ενώ οι Κρητικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι με αλφαβητική σειρά οι BT TECHNOLOGIES, HOTEL TOOL BOX, SECURITY FORS, VISION MAYRIDAKIS, Ι. & Σ. ΦΙΩΤΑΚΗΣ Ο.Ε. και ΦΑΪΤΑΚΗΣ GROUP.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία LIBRA PRESS και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, SECURITY REPORT, TECHMAIL και NOW. Η CRETA ELECTRONIX διοργανώνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ενώ υποστηρικτές της είναι το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

CRETA ELECTRONIX FLOOR PLAN EXTENDED 1

You May Like This