nowmag.gr

Τεράστια επισκεπτική επιτυχία σημείωσε η ΗΟRECA 2023, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα. Με 500 εκθέτες, 60.735 μοναδιαίους ποιοτικούς επισκέπτες, σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, βραβεύσεις, αποτέλεσε την κορυφαία συνάντηση, κέντρο επενδυτικών επιλογών και πυρήνα των εξελίξεων για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στη χώρα μας. Η HORECA είναι από τις λίγες εκθέσεις στην Ελλάδα που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία εκθετών και επισκεπτών.

Ανάλυση επισκεπτών ανά κλάδο

Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, η προσέλευση των επισκεπτών ήταν όχι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και αντιπροσωπευτική από κάθε τομέα της Ξενοδοχίας και της Μαζικής Εστίασης, αποδεικνύοντας την εμπορική δυναμική που έχει η HORECA.

Η πλούσια θεματολογία του HORECA Lab κέρδισε το κοινό

Η πλούσια και στοχευμένη θεματολογία και οι υψηλού επιπέδου ομιλητές κέρδισαν το κοινό του HORECA Lab. Σωστή διαχείριση των social media, zero waste management, σύγχρονες λύσεις πληρωμών, μηχανοργάνωση, online διαχείριση κριτικών, πράσινα ξενοδοχεία, απευθείας πωλήσεις και άλλα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης αναλύθηκαν και τις 4 ημέρες.

Εντυπωσίασαν τα Πρωταθλήματα Καφέ

To stage των Coffee Events φιλοξένησε και φέτος τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece, χαρίζοντας τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και σε όσους τα παρακολούθησαν μοναδικές coffee δημιουργίες, αλλά και στιγμές αγωνίας και συγκίνησης.

Πρωταθλήματα Cocktail: Η μάχη των bartenders

Nέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails παρουσίασαν μοναδικά, ολοκαίνουρια mix στο πλαίσιο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Cocktail της ΕΜΕ. Η φαντασμαγορική μάχη των bartenders είχε εκπλήξεις και πολλές πρωτότυπες δημιουργίες.

Δημιουργίες υψηλού επιπέδου στο Gastronomy Lab

Koρυφαία ονόματα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας γαστρονομίας παρουσίασαν για τέσσερις ημέρες εξαιρετικές προτάσεις και ιδέες, αλλά και όλες τις νέες τεχνικές που επικρατούν στις σύγχρονες κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων. Παράλληλα, τα εστιατόρια Cantina, Soil, Peskesi και Μαραθιάς έλαβαν τιμητική βράβευση για την zero waste φιλοσοφία τους και το μοναδικό γαστρονομικό τους concept.

6th International Hospitality Forum από το ΞΕΕ

H βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας, καθώς και οι ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης του κλάδου της φιλοξενίας, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης του 6ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας το οποίο διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας στην HORECA 2023. Τις εργασίες του Φόρουμ παρακολούθησαν τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά πάνω από 1.200 άτομα, από την Ελλάδα και 17 χώρες του εξωτερικού.

You May Like This