nowmag.gr

Γρήγορος χρόνος απόκρισης, μηδενικές αλλοιώσεις και τέλειο μαύρο

Ο γνωστός gamer LegitGamingGR, δοκιμάζει τη νέα LG OLED evo C4, που εντυπωσιάζει για τα δυνατά, τεχνικά χαρακτηριστικά της σε όλους τους τομείς. Μέσα από το video review, οι fan του gaming μπορούν να πάρουν μια γεύση του τι σημαίνει απόλυτη εμπειρία gaming και να μάθουν για όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

Η LG OLED evo C4 έχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία OLED που με τα αυτοφωτιζόμενα pixel παρέχει τέλειο μαύρο, άπειρη αντίθεση και πλούσια χρώματα. Οι παίκτες βιώνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας με κάθε λεπτομέρεια να ζωντανεύει, είτε εξερευνούν σκοτεινές σπηλιές είτε ζωντανούς κόσμους φαντασίας. Ο προηγμένος επεξεργαστής α9 Gen 7 AI της C4 βελτιώνει την ευκρίνεια και μειώνει τον θόρυβο, εξασφαλίζοντας μια κρυστάλλινη εικόνα ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς σενάρια παιχνιδιών.

Η τηλεόραση έχει εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης μόλις 1ms και απίστευτα χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν απρόσκοπτο και ευέλικτο παιχνίδι. Κάθε εντολή εκτελείται σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε παιχνίδια γρήγορης δράσης.

Με την LG OLED evo C4 η γρήγορη δράση δεν σταματά ποτέ, αφού εξασφαλίζει μηδενικές αλλοιώσεις[1] και καθυστερήσεις με AMD FreeSync Premium, συμβατότητα NVIDIA G-Sync[2], λειτουργία 144 Hz[3] και διαθέτει ενσωματωμένο VRR[4], για μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα. Το UX είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών του επιτρέπει να διεισδύσει κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Διαθέτει επίσης Game Optimizer ώστε να μπορούν οι παίκτες να επιλέγουν τις ιδανικές ρυθμίσεις για το είδος και το περιβάλλον του παιχνιδιού και Game Dashboard[5] για μια εξατομικευμένη εμπειρία όπου ο παίκτης αποκτά πρόσβαση στο μενού καθώς παίζει χωρίς να κάνει παύση και έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Η LG OLED C4 εκτός από απαράμιλλη εικόνα προσφέρει και μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Υποστηρίζει Dolby Atmos®[6] και παρέχει πολυδιάστατο ήχο που τοποθετεί τους παίκτες στο κέντρο της δράσης. Διαθέτει επίσης λειτουργία AI Sound Pro για να προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο, παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ήχου για κάθε παιχνίδι.

Τέλος, η LG OLED C4 δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες κόσμους παιχνιδιών[7] αφού διαθέτει μια επική βιβλιοθήκη τίτλων παιχνιδιού στο cloud για streaming στη στιγμή χωρίς να χάνει ο χρήστης χρόνο από το παιχνίδι σε λήψεις ή ενημερώσεις.

Μπορείτε να απολαύσετε το video του LegitGamingGR εδώ.


[1] Με πιστοποίηση για «Εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού» και χρόνους απόκρισης από την Intertek.

[2] Τα NVIDIA, G-Sync και GeForce Now είναι εμπορικά σήματα της NVIDIA Corporation

[3] Τα 144 Hz της C4 λειτουργούν αποκλειστικά με παιχνίδια ή εισόδους υπολογιστή που υποστηρίζουν 144 Hz.

[4] Το VRR κυμαίνεται από 40 έως 144 Hz, και είναι μια πιστοποιημένη προδιαγραφή του HDMI 2.1.

[5] Το Game Dashboard ενεργοποιείται μόνο όταν ενεργοποιούνται αμφότερα τα «Game Optimizer» και «Game Dashboard».

[6] Τα Dolby και Dolby Vision είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Dolby Laborato-ries Licensing Corporation. Το σύμβολο διπλού D αποτελεί εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[7] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

You May Like This