nowmag.gr

Ο Όμιλος Epsilon Net παρουσιάζει το Epsilon Smart Ergani, τη νέα cloud υπηρεσία για τη διαχείριση των απαιτήσεων που προκύπτουν από το μέτρο του Ψηφιακού Ωραρίου & της Κάρτας Εργασίας για όλες τις ΜμΕ Επιχειρήσεις, είτε έχουν εσωτερική μισθοδοσία, είτε υποστηρίζονται από λογιστικά γραφεία.

Το Epsilon Smart Ergani είναι μια λύση 360° για τις επιχειρήσεις, καθώς καλύπτει, σε πλήρη συμμόρφωση με τη Νομοθεσία τις υπηρεσίες Δήλωσης & Ηλεκτρονικής Υποβολής Ωραρίου & Αδειών, Σήμανσης Κάρτας, Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πραγματικής Απασχόλησης και Διασφάλισης Εργοδότη για ορθή εφαρμογή νομοθεσίας. Επιπλέον, αναβαθμίζει τον ρόλο του Λογιστή της επιχείρησης από Διαχειριστή σε Σύμβουλο, καθώς ελέγχει και συγκρίνει το ψηφιακό ωράριο με την ψηφιακή κάρτα, υπολογίζοντας παράλληλα τη μισθοδοσία με ορθά και πραγματικά δεδομένα. Τέλος, εξασφαλίζει τη διασύνδεση της Ψηφιακής Κάρτας με τα πληροφοριακά συστήματα Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας της κάθε επιχείρησης.

Στο πρώτο στάδιο συμμόρφωσης με τη νέα νομοθεσία, η έκδοση:

• Epsilon Smart Ergani Accounting Start είναι διαθέσιμη για τα Λογιστικά Γραφεία και τους πελάτες τους, με στόχο να καλύψει την υποχρέωση του Ψηφιακού Ωραρίου δωρεάν.

• Epsilon Smart Ergani Business Start είναι διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις που τηρούν εσωτερικά την μισθοδοσία, για να καλύψει την υποχρέωση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας μέσω δωρεάν διάθεσης του Epsilon HR Card Scanner.

You May Like This