nowmag.gr

Τα τελευταία εφτά χρόνια, το πρόσωπο της OnePlus για τη δύση είναι ο co-founder της εταιρείας, Carl Pei, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές εγκατέλειψε την κατασκευάστρια για να επενδύσει στα δικά του σχέδια.

Αρχικά, το Android Police ανακάλυψε στο Reddit ένα νήμα με screenshots από εσωτερικά έγγραφα της OnePlus που δείχνουν τη δομή της ηγεσία της. Σε κανένα από τα έγγραφα δεν αναφέρεται το όνομα του Carl Pei.

Τα ίδια έγγραφα λένε ότι η υπεύθυνη της εταιρείας στην Ινδία, Emily Dai, διορίστηκε επικεφαλής της σειράς προϊόντων Nord, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι πρόσφατα, υπεύθυνος των Nord ήταν ο Carl Pei και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη προώθηση του πρώτου smartphone της σειράς.

Στη συνέχεια, το Android Central αποκάλυψε ότι δύο έμπιστες πηγές επιβεβαίωσαν πως ο Carl Pei εγκατέλειψε τη θέση του στην OnePlus εδώ και εβδομάδες, και δεν εμφανίζεται στο τελευταίο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Παρόλο που η OnePlus δεν έχει δημοσιεύσει σχετική δήλωση, μία αναφορά από το TechCrunch ισχυρίζεται ότι ο Carl Pei εγκατέλειψε την κατασκευάστρια για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Ίσως η κινέζικη εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κάτι γιατί δεν θέλει τη συγκεκριμένη στιγμή να στρέψει τα βλέμματα στην παραίτηση του Carl Pei, αλλά θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στο OnePlus 8T που ανακοινώνει σήμερα.

 

Πηγή: techmaniacs.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 14/10/2020)

You May Like This