nowmag.gr

Το φθινόπωρο ξεκινάει στο gog.com με ένα δωρεάν παιχνίδι για όλους! Πιο συγκεκριμένα, το ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών μοιράζει ένα ιδιαίτερο indie παιχνίδι για τους λάτρεις των adventure και puzzle παιχνιδιών.

Το παιχνίδι ονομάζεται Once Upon a Jester και απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό για να παίξουν αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα indie με platform στοιχεία που δημιουργήθηκε από τους Bonte Avond/Crunching Koalas και είναι μόλις 250MB.

Το Once Upon a Jester διαθέτει υποστήριξη για χειριστήριο, cloud saves και achievements για όσους έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή GOG Galaxy. Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Οι καλύτεροι φίλοι Sok & Jester επινοούν ένα άτακτο σχέδιο για να κλέψουν το Royal Diamond! Για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους, πρέπει να ξεκινήσουν μια παράσταση και να ξεπεράσουν κάθε άλλο act – συμπεριλαμβανομένων των αντιπάλων τους, Hofnar & Bok. Μόνο αν κάνουν την καλύτερη παράσταση στο βασίλειο θα έχουν πρόσκληση από το στο Βασιλικό Θεατρικό Θέαμα στο Βασιλικό Παλάτι, όπου ο βασιλιάς φυλάει το πολύτιμο πετράδι του.

Αποκτήστε το Once Upon a Jester πατώντας εδώ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε την επιλογή “go to giveaway” και έπειτα το site θα σας μεταφέρει σε όλες τις προσφορές του. Αν κάνετε scroll προς τα κάτω θα βρείτε την ειδική καρτέλα του Once Upon a Jester και έπειτα θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “add to library”. Αυτό ήταν, τώρα θα έχετε στη συλλογή σας το παιχνίδι! Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα βρίσκεται δωρεάν για τις επόμενες 70 ώρες περίπου (από τη στιγμή που ανεβαίνει αυτό το άρθρο).

Σημείωση: Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας του GOG για να αποκτήσετε δωρεάν το παιχνίδι. Αν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Πηγή: https://unboxholics.com/

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 4/9/2024)

You May Like This