nowmag.gr

Μετά το NBA 2K19, o Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει την εμφάνισή του και σε ένα δεύτερο βιντεοπαιχνίδι και μάλιστα ένα από τα δημοφιλέστερα όλων των εποχών, το Fortnite.

Η παρουσία του Γιάννη στο Fortnite θα γίνει με τρεις τρόπους όπως βλέπουμε και στο επίσημο trailer. Στην πρώτη φοράει τα casual ρούχα του με το λογότυπο του, φορώντας τα Zoom Freak 4 ενώ στη δεύτερη φοράει μια αφρικανική αμφίεση, μια αναφορά στις ρίζες του ίδιου και της οικογένειάς του από τη Νιγηρία. Στη συγκεκριμένη αμφίεση περιλαμβάνονται και τα Nike Zoom Freak 4 Fortnite PE που θα φορέσει ο Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Bucks την ημέρα των Χριστουγέννων με τους Boston Celtics. Τέλος η τρίτη αμφίεσή του αφορά την αρχαία Ελλάδα και στην οποία βλέπουμε να φοράει μια πανοπλία.

Ο δύο φορές MVP των Milwaukee Bucks έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αθλητών που είχαν παρόμοια παρουσία στο δημοφιλές παιχνίδι όπως ο LeBron James, η Naomi Osaka και ο Patrick Mahomes και οι οποίοι εμφανίζονται ως playable Outfits.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι διαθέσιμος από σήμερα στο δημοφιλές παιχνίδι, με τους gamers να μπορούν να αγοράσουν όλα τα όπλα και τα skins του Greek Freak μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games.

Πηγή: https://www.insomnia.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 28/12/2022)

You May Like This