nowmag.gr

Η εφαρμογή Google Photos πήρε μία σημαντική αναβάθμιση, με την εισαγωγή της AI της εταιρίας, Gemini. Πλέον, μπορείτε να αναζητάτε φωτογραφίες με φυσική γλώσσα. Για παράδειγμα θυμάστε μία φωτογραφία που τραβήξατε στην οποία το παιδί σας ζωγράφιζε. Μπορείτε απλά να αναζητήσετε “ο Κώστας ζωγραφίζει” και το Google Photos θα εμφανίσει όλες τις φωτογραφίες που περιέχουν τον Κώστα και ζωγραφική.

Η αναβάθμιση έχει αρχίσει να διατίθεται ήδη σε Android και iOS.

Η λειτουργία Ask Photos επιτρέπει στο Gemini να καταλάβει το περιεχόμενο των φωτογραφιών σας, όπως τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωής σας, τα χόμπι σας, τα αγαπημένα σας φαγητά και πολλά ακόμα. Έτσι, μπορεί να προσφέρει πολύ πιο σχετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις σας.

Μπορείτε για παράδειγμα να ρωτήσετε “τι φάγαμε στο εστιατόριο στην εκδρομή μας τον Αύγουστο;” και θα σας εμφανίσει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Και επειδή βασίζεται στο Gemini, οι αναζητήσεις μπορούν να έχουν τη μορφή συζήτησης. Αν δε βρείτε με την πρώτη το αποτέλεσμα που ψάχνετε, μπορείτε να δώσετε περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες.

Μπορείτε επίσης να του ζητήσετε να σας δείξει μία περίληψη του ταξιδιού σας και αυτό θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες.

Πηγή: https://unboxholics.com/

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/9/2024)

You May Like This