nowmag.gr

Η Digimark Poynting Distributor για Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας κεραίας SWIRL που παρουσίασε η Poynting για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση Ναυτιλίας SMM 2024 στο Αμβούργο.

Μια κεραία σχεδιασμένη να καλύπτει τις απαιτητικές ανάγκες τόσο της ναυτιλίας και του mobility.  Διαθέσιμη σε δύο επιλογές, ως μονάδα κεραίας ή ως μονάδα CPE υψηλής τεχνολογίας με χώρο τοποθέτησης του router σας, η SWIRL είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία. Είτε για θαλάσσιες εφαρμογές είτε για εξειδικευμένα οχήματα, η  SWIRL παρέχει εξαιρετική κάλυψη και αξιοπιστία σε διάφορα απαιτητικά περιβάλλοντα.

Η SWIRL είναι Cross Polarized διαθέτει συνολικά έως 13 κεραίες στις 2 εκδόσεις της (8 x Κινητής, 4 x Wi-Fi και 1 x GNSS) σε ένα περίβλημα που είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε απαιτητικά περιβάλλοντα με βαθμολογία IP69K και IK08, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

Η κεραία αποτελεί την ιδανική λύση για marine και mobility εφαρμογές.

Η SWIRL είναι ιδανική λύση για θαλάσσια περιβάλλοντα, με εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κατάρτια ή πύργους ραντάρ, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα σκαφών, συμπεριλαμβανομένων ρυμουλκών, yachts, ferry, αλιευτικών σκαφών και σκαφών διάσωσης.

H SWIRL προσφέρει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης και έρχεται με αυτοκόλλητη/επιφανειακή τοποθέτηση ή προαιρετική μαγνητική. Είναι ιδανική για ταξιδιωτικά λεωφορεία, πολυτελή RV, οχήματα μετάδοσης, φορτηγά και άλλες κινητές μονάδες. Η εξαιρετική ευρυζωνική απόδοση της κεραίας και η ευκολία εγκατάστασης την καθιστούν κορυφαία επιλογή για εξειδικευμένα οχήματα.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά σχεδίασης

ΗSWIRL είναι σχεδιασμένη με μια καινοτόμο βάση από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο που διαθέτει ψήκτρα για βελτιωμένη ρύθμιση θερμοκρασίας. Με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το θαλασσινό νερό, ενισχύει την ανθεκτικότητά της σε σκληρές συνθήκες. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός περιλαμβάνει.

Built-In Cable Routing Options, με δυνατότητα μεταξύ ενός αδένα διέλευσης καλωδίων ή μιας εξωτερικής θύρας Ethernet για εύκολη συνδεσιμότητα. Mounting Flexibility μεπρο-τρυπημένη βάση για τυπικά θαλάσσια βραχίονες (233mm x 141,5mm) και τοποθέτηση σε ιστό ή πύργο ραντάρ. Router Compatibility που μετατρέπει την SWIRL σε μονάδα CPE για να μειώσετε την απώλεια καλωδίων και να απλοποιήσετε την εγκατάσταση. Υποστηρίζει μια ποικιλία από τρέχοντα μοντέλα router 4G/5G με μέγεθος περιβλήματος 185mm x 50mm x 230mm.

Σχετικά με την Poynting Antennas:

Η Poynting Antennas σχεδιάζει και κατασκευάζει ευρυζωνικές κεραίες υψηλής  απόδοσης τεχνολογίας 4G, 5G, LTE και WIFI. Η POYNTING είναι ένας από τους παγκόσμιους πρωτοπόρους στον τομέα της και κατέχει περισσότερες από 50 patents και σχέδια, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στις μοναδικές λύσεις κεραιών της. Εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο, η POYNTING με στόχο την καινοτομία και την επίλυση προβλημάτων, παρέχει τις πιο ανθεκτικές και αποτελεσματικές λύσεις τηλεπικοινωνιών στην αγορά.

You May Like This