nowmag.gr

To Skroutz προσφέρει Performance Marketing λύση για τη δημιουργία, τη διαχείριση και την παρακολούθηση campaigns προώθησης προϊόντων.

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις διαφήμισης  και δίνει τη δυνατότητα στα brands να ενισχύσουν το διαφημιστικό τους αποτύπωμα και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες της πλατφόρμας!

Οι διαφημιστικές λύσεις καλύπτουν κάθε επικοινωνιακή ανάγκη των brands,  διαθέτοντας εργαλεία για όλο το marketing funnel, από awareness και consideration μέχρι και λύσεις για conversion.

Πλέον, προσφέρουμε ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα σχεδιασμού, διαχείρισης και παρακολούθησης μιας καμπάνιας “sponsored products”. Πρόκειται για ένα διαφημιστικό όχημα με το οποίο τα brands μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που θέλουν για να διαφημιστούν στις πρώτες θέσεις κατάταξης της αντίστοιχης κατηγορίας.

Πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, οι διαφημιζόμενοι ενεργοποιούν τις καμπάνιες προώθησης των προϊόντων τους μέσα από τον Χώρο Συνεργατών και έχουν πλήρη έλεγχο σε επίπεδο προϊόντος, κόστους- θέτοντας το CPC (bid) της επιλογής τους-, διάρκειας διαφήμισης και παρακολούθησης της απόδοσής τους. Όλα σε πραγματικό χρόνο με μεγάλη ευελιξία και αυτονομία μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι brands που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα κατά τη δοκιμαστική περίοδο (beta) σημείωσαν αύξηση  έως 52% στις επισκέψεις τους στο Skroutz και αύξηση έως 25% στις πωλήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο advertising@skroutz.gr.

You May Like This