nowmag.gr

Η Canon ανακοινώνει την ML-105 EF, μια ισχυρή, πολλαπλών χρήσεων κάμερα, ικανή να καταγράφει εικόνα ανάλυσης 2,07 megapixel στο σκοτάδι. Με βάση την επιτυχία της βραβευμένης με Emmy ME20F-SH, η νέα ML-105 EF της Canon επιτυγχάνει ισοδύναμες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε ένα μικρότερο και ελαφρύτερο σώμα, καθιστώντας την μια ιδανική κάμερα παρακολούθησης. Το διακριτικό σώμα της κάμερας είναι ενισχυμένο με μια στιβαρή κατασκευή που είναι ανθεκτική στους κραδασμούς, τη σκόνη και το νερό, και μπορεί να αντέξει ακραία κλίματα. Σχεδιασμένη για να ταιριάζει άψογα στα υπάρχοντα συστήματα, η ML-105 EF – μια από τις τέσσερις παραλλαγές νέων μοντέλων – χρησιμοποιεί τερματικό SDI και αξιοποιεί το σύστημα προσαρμογής φακών EF Mount της Canon, προσφέροντας στους integrators μια μεγαλύτερη επιλογή φακών, για να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Υψηλή απόδοση στο χαμηλό φωτισμό
Με μέγιστο ISO 4 εκατομμυρίων, η ML-105 EF προσφέρει εκπληκτική ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καταγράφοντας έτσι θέματα που φωτίζονται με λιγότερο από 0,0005 lux. Ο 2,07 MP πλήρους καρέ 35 χιλιοστών CMOS αισθητήρας, δημιουργεί λεπτομερείς εικόνες, με χαμηλό οπτικό θόρυβο, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες σκότους. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την ML-105 EF ιδανική για τη λήψη καθαρών εικόνων, ακόμη και τη νύχτα, όπως όταν βιντεοσκοπείτε ντοκιμαντέρ άγριας ζωής ή εκτελείτε μια σημαντική επιτήρηση.

Συμπαγής και σκληροτράχηλη
Μικρή, αλλά ισχυρή, η κάμερα ML-105 EF ζυγίζει μόλις 800 γραμμάρια, με διαστάσεις περίπου 76 x 76 x 112mm – καθιστώντας την μια προηγμένη, φορητή λύση, η οποία μπορεί επίσης να τοποθετηθεί άνετα σε ένα drone ή όχημα, δίνοντας πιο δυναμικές και ευέλικτες επιλογές για λήψη. Η συμπαγής μορφή της είναι 50 τοις εκατό μικρότερη και 30 τοις εκατό ελαφρύτερη από την ιδιαίτερα επιτυχημένη ME20F-SH. Με ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, σχεδιασμό, αυτή η κάμερα τσέπης μπορεί άνετα να μεταφερθεί μεταξύ άνυδρων ερήμων και τοποθεσιών με έντονες βροχοπτώσεις, αντέχοντας μάλιστα ακραίες θερμοκρασίες, από -20°c μέχρι πάνω από 50°c. Αυτή η κάμερα διαθέτει το πρόσθετο πλεονέκτημα της θωράκισης έναντι δονήσεων και κραδασμών. Ομοίως, για περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να συσκευάσετε γρήγορα την κάμερα και να τραβήξετε τα καλώδιά της, η ML-105 EF χρησιμοποιεί ένα ανθεκτικό τερματικό ODU.

Ευελιξία
Το EF Mount επιτρέπει στην ML-105 EF να ταιριάζει άψογα σε μια τυπική ροή εργασίας, και παρέχει στους χρήστες την επιλογή μιας πλήρους γκάμας φακών για την κάλυψη των αναγκών τους. Ιδιαίτερα χρήσιμη για τη σύλληψη μακρινών θεμάτων, αυτή η συμπαγής κάμερα υποστηρίζει τους σούπερ τηλεφακούς EF της Canon, για μια λύση που μπορεί να συλλάβει θέματα εκατοντάδες μέτρα μακριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έχοντας ως βασικό μέλημα την ευελιξία, η ML-105 EF είναι συμβατή με μια σειρά φίλτρων τρίτων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένου ενός φίλτρου αποκοπής υπερύθρων, φίλτρου Band Pass, φίλτρου IR Pass και φίλτρου ND για την επίτευξη της ίδιας υψηλής ποιότητας εικόνας σε κάθε περίπτωση. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί θύρα SDI, η οποία είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη διεπαφή εξόδου βίντεο – για να εντάσσεται άνετα στην υπάρχουσα υποδομή εξοπλισμού.

Ενίσχυση της εμβέλειας
Παράλληλα με την ML-105 EF, άλλες 3 ελαφριές κάμερες θα ενταχθούν στη γκάμα καμερών πολλαπλών χρήσεων της Canon: οι ML-100 EF, ML-100 M58 και ML-105 M58 Για βελτιωμένη φορητότητα, όλα τα μοντέλα υιοθετούν μια νέα, πιο συμπαγή σχεδίαση σε σχέση με τη βραβευμένη ME20F-SH. Τα μοντέλα ML-100 EF και ML-100 M58 αξιοποιούν το καλώδιο CoaXPress all-in-one και υποστηρίζουν το σύστημα Canon EF Mount και το General M58 Mount αντίστοιχα. Η ML-105 M58 διαθέτει συνδεσιμότητα SDI, ενώ διαθέτει επίσης General M58 Mount.

Για πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά πολυ-χρηστικών καμερών της Canon, συμπεριλαμβανομένης της ML-105 EF, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canon-europe.com/video-cameras/ml-105-ef/

Βασικά χαρακτηριστικά ML-105 EF:

• Εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: λήψη έως και 4 εκατομμύρια ISO σε περιβάλλοντα με ελάχιστο επίπεδο φωτισμού 0,0005 lux
• Μικρή και συμπαγής: διαστάσεις 76 mm x 76 mm x 112 mm, και βάρος 800g
• Στιβαρή και ανθεκτική: αντέχει σε σκόνη, κραδασμούς, δονήσεις και νερό, και μπορεί να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες από -20°c μέχρι και πάνω από 50°c
• Συμβατή με την εκτεταμένη σειρά φακών EF: συμβατή με μια μεγάλη ποικιλία φακών EF χάρη στο EF Mount
• Απρόσκοπτη ροή εργασίας: ένταξη σε υπάρχοντα συστήματα βίντεο, χάρη στη συνδεσιμότητα SDI
• Υψηλή ανάλυση: Full HD βίντεο 1080p
• Εξαιρετική ποιότητα εικόνας: αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 2,07MP 35 mm που προσφέρει υψηλό δυναμικό εύρος

You May Like This