nowmag.gr

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα έκδοση του Office οικοσυστήματος που απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή στο Microsoft 365. Το Microsoft Office 2024 είναι από σήμερα διαθέσιμο σε όλους και ζητάει από τους χρήστες εφάπαξ πληρωμή 149.99 ευρώ.

Το Microsoft Office 2024 είναι τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιούν όλες τις εφαρμογές, όπως τα Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Outlook σε PC και Mac. Μάλιστα, η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια για τους συνδρομητές του Microsoft 365, όπως το νέο UI, το dark mode και πολλές quality of life βελτιώσεις.

Επιπροσθέτως, η νέα έκδοση έχει και ένα νέο default θέμα που εμπνέεται από το Fluent Design της Microsoft, ενώ όπως μεταφέρει το The Verge, έχουν προστεθεί και νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθούν τους χρήστες.

Μπορείτε να βρείτε το Office 2024 Έκδοση για Οικιακή Χρήση πατώντας εδώ.

Η αγορά είναι εφάπαξ ανά λογαριασμό και το Microsoft Office 2024 θα μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή ή Mac. Η Microsoft ανακοίνωσε:

Τα απαραίτητα για όλες τις εργασίες σας. Το Office 2024 Έκδοση για οικιακή χρήση προορίζεται για σπουδαστές και οικογένειες που θέλουν τις κλασικές εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, και PowerPoint για Windows 11 και Windows 10. Μια εφάπαξ αγορά για εγκατάσταση σε 1 υπολογιστή ή Mac για χρήση στο σπίτι ή το σχολείο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Microsoft 365 και Office 2024;

Το Microsoft 365 είναι μια συνδρομή που συνοδεύεται από κορυφαίες εφαρμογές, όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote, το Outlook, το Publisher και η Access (το Publisher και η Access διατίθενται μόνο για υπολογιστή). Οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν σε πολλαπλές συσκευές, όπως υπολογιστές, Mac, iPad, iPhone, tablet Android και τηλέφωνα Android. Το Microsoft 365 συνοδεύεται επίσης από υπηρεσίες, όπως 1 TB χώρο αποθήκευσης στο OneDrive, 60 λεπτά κλήσεων μέσω Skype τον μήνα και υποστήριξη της Microsoft μέσω συνομιλίας και τηλεφώνου. Με μια συνδρομή, αποκτάτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών και λαμβάνετε αυτόματα ενημερώσεις όταν κυκλοφορούν.

Το Office 2024 είναι μια εφάπαξ αγορά που συνοδεύεται από τις κλασικές εφαρμογές, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint για υπολογιστή ή Mac, ενώ δεν περιλαμβάνει καμία από τις υπηρεσίες που συνοδεύουν μια συνδρομή στο Microsoft 365. Οι εφάπαξ αγορές δεν έχουν επιλογή αναβάθμισης, γεγονός που σημαίνει ότι, αν σχεδιάζετε να κάνετε αναβάθμιση στην επόμενη κύρια έκδοση, θα πρέπει να την αγοράσετε στην πλήρη τιμή.

Το Office 2024 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με την μεγαλύτερη να ανέρχεται στα 299 ευρώ

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 3/10/2024)

You May Like This