nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Το κεντρικό θέμα του περιοδικού συγκρίνει την νέα τεχνολογία 5G με την παλαιότερη 4G. Το 5G είναι η νεότερη τεχνολογία δικτύων κινητής τηλεφωνίας, που αντικαθιστά την τρέχουσα τεχνολογία 4G, παρέχοντας μια σειρά βελτιώσεων στην ταχύτητα, την κάλυψη και την αξιοπιστία. Διαβάστε τι φέρνει το 5G αντί του 4G μόνο στο νέο τεύχος του NOW.

Κατά καιρούς εμφανίζονται τεχνολογίες οι οποίες αλλάζουν πλήρως τα υπάρχοντα δεδομένα και «διαταρράσουν» το υπάρχον status quo. Στο παρελθόν, το είδαμε αυτό με το Διαδίκτυο, αλλά και με τις εξελίξεις στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών που άλλαξαν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ψυχαγωγούμαστε, αλλά και κινούμαστε. Ας δούμε τι φέρνει το περίφημο 5G, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας!

Τα συστήματα Wi-Fi Mesh ή Whole Home Wi-Fi αποτελούνται από έναν κεντρικό δρομολογητή που συνδέεται απευθείας με το μόντεμ και μια σειρά δορυφορικών μονάδων ή κόμβων τοποθετημένων σε επιλεγμένα σημεία στο σπίτι, για πλήρη κάλυψη Wi-Fi. Ενημερωθείτε για την εγκατάσταση, τη διαχείριση, αλλά και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά των εν λόγω συσκευών!

Όταν πρόκειται για το επιχειρηματικό δίκτυο, τα switch αποτελούν τον κορμό του.  Αλλά από τις τρεις μεγάλες κατηγορίες διακοπτών – Διαχειριζόμενοι, Μη Διαχειριζόμενοι και Έξυπνοι, ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες της επιχείρησης; Διαβάστε το παρόν άρθρο και ενημερωθείτε σχετικά με το switch που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.

Όσο αφορά τα τεστ νέων προϊόντων αυτό το μήνα πέρασε την πόρτα του εργαστηρίου μας το νέο D-Link DAP-2660. Πρόκειται για ένα ασύρματο AC1200 PoE Access Point, με δυνατότητα ταυτόχρονης κάλυψης διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz.

You May Like This