nowmag.gr

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Devolo «Magic» Press Lunch. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της Devolo, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Cafe Athens στο κέντρο της Αθήνας. Η ηγέτιδα εταιρία στα Powerline παρουσίασε στο ευρύ κοινό νέα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και το περιοδικό NoW έδωσε το παρόν για να σας παρουσιάσει όλα όσα έλαβαν χώρα στο Press Lunch που διοργάνωσε η εταιρία.

Τεχνολογία Hyperconvergence. Καθώς οι επιχειρήσεις γίνονται πλέον ολοένα και πιο εξαρτημένες από την ψηφιακή αποθήκευση, την υπολογιστική ισχύ και τη δικτύωση, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για απλούστευση της υποδομής των κέντρων δεδομένων. Το Hyperconvergence αποτελεί μια σύγχρονη τεχνολογία για την ανάπτυξη των πληροφοριακών υποδομών, λειτουργώντας ως ένα ενιαίο σύστημα για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων αποθήκευσης, δικτύωσης και υπολογιστικών συστημάτων που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Ενημερωθείτε για τη λειτουργία του και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σήμερα! 

Δημόσια Wi-Fi: Πώς να μείνετε ασφαλείς όταν τα χρησιμοποιείτε. Τα δημόσια Wi-Fi ή αλλιώς τα «hotspot» είναι ίσως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να σερφάρουμε στο διαδίκτυο χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αναμφίβολα, τα hotspots και το WiFi έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, ταυτόχρονα όμως δημιουργούν και κινδύνους για την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών που υπάρχουν στα laptop και στα smartphone μας…

Xenia 2019. Το περιοδικό NOW με τα περιοδικά Security Report και Ψηφιακή τηλεόραση, συμμετείχε στη Xenia 2019. Στην έκθεση είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε και να συναντήσουμε πολλές εταιρίες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, όπως τη DLink, αλλά και άλλες εταιρίες από τον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

 

You May Like This