nowmag.gr

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της ELITE.  Η εταιρεία  επεκτείνει τη σειρά gaming  οθονών, με την XG05. Τα νέα gaming προϊόντα και software παρέχουν την απόλυτη εμπειρία σε απαιτητικούς  gamers, ενώ ικανοποιούν διάφορους τύπους setup και lifestyle.

Η σειρά gaming οθονών XG05

Στη σειρά  XG05 κυκλοφορούν δύο νέα monitors: το 24 ιντσών XG2405 και το 27 ιντσών XG2705 που επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ των απαραίτητων χαρακτηριστικών για ένα gaming monitor σε απόλυτα προσιτή τιμή. Οι δύο οθόνες διαθέτουν ανάλυση 1920×1080 (Full HD) και IPS πάνελ, χωρίς περιθώρια από τις τρεις πλευρές, για καθηλωτικό gaming  πολλαπλών οθονών. Χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 144Hz, το χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT) και την τεχνολογία  AMD Radeon FreeSync , οι gamers έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να φτάσουν μέχρι τη νίκη!

Έντονα χρώματα IPS

Η τεχνολογία IPS, σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης 144Hz και το χρόνο απόκρισης  1ms, προσφέρει στους gamers την ανταπόκριση και τα πλούσια χρώματα που χρειάζονται για την απόλυτη εμπειρία gaming.  Με επιπλέον πλεονέκτημα τις ευρείες γωνίες θέασης, είναι ιδανικές για couch co-op, streamer setups και desktop stations πολλαπλών χρήσεων.

Ακρίβεια κίνησης

Ο χρόνος απόκρισης 1ms βοηθά στη δραστική μείωση του motion blur, τη σημαντική βελτίωση της ευκρίνειας της εικόνας κατά την κίνηση αριστερά και δεξιά, τη μείωση του blur, του ghosting και του smearing σε γρήγορα κινούμενα αντικείμενα.

144HZ – Ο απόλυτος έλεγχος

Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz παρέχει έλεγχο επιπέδου esports, διασφαλίζοντας ομαλή εμπειρία gaming.

Εργαλεία ενωμένα, ποτέ νικημένα

Η τεχνολογία AMD FreeSync συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης του monitor με την κάρτα γραφικών, περιορίζοντας το tearing , για μία απρόσκοπτη εμπειρία gaming.

Παιχνίδι χωρίς «όρια»

Η κομψή, χωρίς περιθώρια από τις τρεις πλευρές σχεδίαση, απογειώνει την οπτική εμπειρία του χρήστη, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πιθανότητα απόσπασής που προκαλείται από το πλαίσιο. Ιδανική για gaming setups πολλαπλών οθονών, δημιουργία περιεχομένου και online streaming.

You May Like This