nowmag.gr

Δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση η συγκεκριμένη εξαγορά, αλλά δεν παύει να είναι πάντοτε σημαντική η επίσημη προσθήκη ενός σημαντικού gaming studio στην ομάδα της Sony. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον η Bluepoint Games αποτελεί μέλος των PlayStation Studios, ενώ επιβεβαιώθηκε πως ήδη εργάζεται επάνω σε ένα νέο project.

Η Bluepoint Games έφτιαξε το όνομα της τα τελευταία χρόνια χάριν στα εξαιρετικά remakes παιχνιδιών, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το Demon’s Souls, Uncharted: The Nathan Drake Collection και Shadow of the Colossus. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το νέο project θα είναι original τίτλος και όχι κάποιο remake.

Εντείνεται, λοιπόν, η τεράστια μάχη μεταξύ των Microsoft και Sony, καθώς αμφότεροι οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στη βιομηχανία του gaming πραγματοποιούν εξαγορές άλλων studios προκειμένου να ενισχύσουν τα οικοσυστήματα τους με αποκλειστικότητες. Σίγουρα η εξαγορά της Bluepoint Games δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της Bethesda από τη Microsoft, αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό χαρτί στα χέρια της Sony.

Πηγή: techgear.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 5/10/2021)

You May Like This