nowmag.gr

Η Schneider Electric παρουσίασε τον σύμβουλο πληροφορικής EcoStruxure IT Advisor, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud για να προσφέρει έναν απλοποιημένο τρόπο για την ανάπτυξη διαχείρισης κέντρου δεδομένων που είναι προσβάσιμη οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προωθώντας την επόμενη φάση της επέκτασης της πλατφόρμας πληροφορικής EcoStruxure της Schneider, ο IT Advisor επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και λειτουργία των κέντρων δεδομένων.

Αυτό το εργαλείο προγραμματισμού που βασίζεται σε cloud επιτρέπει σε χειριστές μεγάλων κέντρων δεδομένων και εγκαταστάσεις να μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα και να μεγιστοποιούν το χρόνο λειτουργίας, βελτιστοποιώντας την παραγωγική ικανότητα, αναλύοντας τον αντίκτυπο των επιχειρήσεων και αυτοματοποιώντας τις ροές εργασίας. Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ψηφιακών Υπηρεσιών και Λογισμικού της Schneider Electric κος Kim Povlsen δήλωσε ότι «οι αρχιτεκτονικές των υβριδικών κέντρων δεδομένων οδηγούν τη βιομηχανία να επανεξετάσει τον τρόπο διαχείρισης και εκμετάλλευσης της υποδομής των κέντρων δεδομένων. Ο EcoStruxure IT Advisor αντιμετωπίζει αυτή την ανάγκη προσφέροντας στους πελάτες του ένα πανίσχυρο λογισμικό σχεδιασμού και μοντελοποίησης κέντρων δεδομένων που βασίζεται σε cloud, το οποίο είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε και παρέχεται με ένα ευέλικτο μοντέλο συνδρομής».

Οι κύριες λειτουργίες και τα οφέλη του EcoStruxure IT Advisor περιλαμβάνουν διαχείριση προσόντων για ακρίβεια απογραφής, σχεδιασμό κινδύνου για διαχείριση προληπτικών περιστατικών και διαχείριση αλλαγών για όλες τις κινήσεις προσόντων, προσθηκών και αλλαγών. Για τους συνεργάτες παρόχους ο EcoStruxure IT Advisor προσφέρει μια προβολή δαπέδου με περιοχές και racks, καθώς και στοιχεία ενεργητικού με αναλυτικές αναφορές χρήσης δαπέδου και racks. Ο EcoStruxure IT Advisor είναι διαθέσιμος παγκοσμίως και επεκτείνει την πλατφόρμα πληροφορικής EcoStruxure, η οποία περιλαμβάνει τον EcoStruxure IT Expert για ασφαλή έλεγχο του software με προβολή όλων των IoT φυσικών στοιχείων υποδομής και τον EcoStruxure Asset Advisor που παρέχει αδιάλειπτη 24×7 παρακολούθηση από το γραφείο παγκόσμιων υπηρεσιών της Schneider Electric, ή μέσω του δικτύου συνεργατών της.

You May Like This