nowmag.gr

  • Τα Easy Racks είναι εύκολα στην χρήση, στην εγκατάσταση και στη διαχείριση
  • Η υψηλής ποιότητας σειρά προσφέρει μεγάλη αξιοπιστία με προσιτό κόστος επένδυσης για υποδομές συστημάτων edge και εγκαταστάσεις data center
  • Ο σχεδιασμός της σειράς παρέχει μέγιστη διαλειτουργικότητα και επεκτασιμότητα από το cloud μέχρι το edge και τις επιχειρήσεις
  • Επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη προσαρμοσμένων, οικονομικά αποδοτικών κρίσιμων IT εφαρμογών

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Easy Rack αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ). Διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη, η σειρά Easy Rack έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή για έργα κάθε κλίμακας. Παρέχει ένα υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικό rack system για ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων εφαρμογών, όπως network closets, edge computing και βιομηχανικά περιβάλλοντα, cloud και colocation data centers.

Τα Easy Racks είναι πλήρως προσαρμόσιμα και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις (ύψος, πλάτος και βάθος) και κυμαίνονται από 24U έως 48U, από 600mm και 800mm πλάτος, και 800mm έως 1200mm παραλλαγές βάθους. Η ευρεία σειρά περιλαμβάνει επίσης rack systems με ή χωρίς πλαϊνά χωρίσματα, με συμπαγή συσκευασία που την καθιστά ιδανική επιλογή για εύκολη παράδοση σε τοποθεσίες με περιορισμούς στις διαστάσεις ή στο ύψος.

Η νέα λύση Easy Racks παρέχει μια αξιόπιστη, προσιτή και εύχρηστη σειρά από racks, παρελκόμενα και εξαρτήματα του παγκοσμίως αξιόπιστου Brand που είναι συνώνυμο με τα υψηλής ποιότητας συστήματα αδιάλειπτης παροχής, τα data centers και την υποδομή edge computing. Είναι εύκολο να επιλέξετε, να εγκαταστήσετε και να συνδυάσετε τα διαθέσιμα παρελκόμενα μαζί με άλλες επιλογές, όπως στοιχεία ηλεκτρικής διανομής εντός του rack, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Easy Rack PDU που κυκλοφόρησε πρόσφατα και διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών.

«Η νέα σειρά Easy Rack προσφέρει αξιοπιστία, απόδοση και προσβασιμότητα παγκόσμιας κλάσης για κρίσιμα ΙΤ συστήματα σε πολλές εφαρμογές», δήλωσε ο Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division, Schneider Electric Europe. «Είτε χρησιμοποιείται σε χώρους colocation, σε απομακρυσμένες edge εγκαταστάσεις ή σε εταιρικούς χώρους γραφείων, τα Easy Racks προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας, ισχυρή και εύχρηστη σειρά rack και εξαρτημάτων, σε προσιτή τιμή».

Τα βασικά οφέλη της νέας σειράς Easy Rack περιλαμβάνουν:

  • Γρήγορη ανάπτυξη με πλούσια σε χαρακτηριστικά rack πλατφόρμα: Πλήρως εξοπλισμένα με βασικά χαρακτηριστικά, τα Easy Racks προσφέρουν γρήγορη ανάπτυξη και εγκατάσταση εξοπλισμού για οποιοδήποτε περιβάλλον πληροφορικής. Η σειρά προσφέρει ποσοστό εξαερισμού έως 81% υποστηρίζοντας στατικό φορτίο στα 1200kg και δυναμικό φορτίο στα 600kg.
  • Τυποποιημένη πλατφόρμα rack: Οι πελάτες μπορούν να τυποποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του server και του δικτύου rack σε μια πλατφόρμα rack, παρέχοντας εύκολη εγκατάσταση σε row-based κέντρα δεδομένων, wiring closets και remote edge περιβάλλοντα. Τα νέα τυπικά μεγέθη περιλαμβάνουν πλάτος 800 mm και βάθος 800 mm, κατάλληλο για καλωδίωση και επιδιόρθωση εφαρμογών σε χώρους δικτύου.
  • Ανταγωνιστικό κόστος επένδυσης: Προσφέρει μια απλή, οικονομικά αποδοτική και εύχρηστη, βασισμένη σε rack υποδομή με απρόσκοπτο σχεδιασμό και συμβατότητα σε μια πληθώρα ΙΤ υποδομών.
  • Αυξημένη συμβατότητα: Η εύκολη ενσωμάτωση με racks, αξεσουάρ και PDU μαζί με τα εργαλεία σχεδίασης της Schneider Electric εξασφαλίζει γρήγορο σχεδιασμό, ανάπτυξη και συμβατές ΙΤ λύσεις.
  • Συστήματα υψηλής ποιότητας: Από τον αναγνωρισμένο ηγέτη της βιομηχανίας με φημισμένη αξιοπιστία και πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

Τα Easy racks είναι πλήρως συμβατά με το «ανοιχτό», διαλειτουργικό και διαγνωστικό λογισμικό διαχείρισης EcoStruxure της Schneider Electric, επιτρέποντας την απομακρυσμένη παρακολούθηση των υποδομών εσωτερικής εγκατάστασης και διανομής από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Η σειρά Easy Rack είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου διανομής στην Ελλάδα από τον Μάιο του 2021. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το site.

You May Like This