nowmag.gr

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Samsung Galaxy S8 έλαβε τη ν τελευταία ενημέρωση ασφαλείας του. Το Galaxy S8 ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την Samsung που κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή (συγκεκριμένα την άνοιξη του 2017) με ανανεωμένο σχεδιασμό που τράβηξε τα βλέμματα μακριά από τα προβλήματα μπαταρίας του Note 7 που κυκλοφόρησε λίγους μήνες νωρίτερα.

Το Galaxy S8 σηματοδότησε μια μεγάλη αλλαγή σχεδιασμού για τις Galaxy συσκευές, με φαρδύτερη οθόνη και μικρότερο bezel, κάτι που το έκανε να ξεχωρίζει. Και δεν είναι μόνο αισθητικές οι αλλαγές που έφερε, καθώς το hardware ήταν άριστο και προσέφερε πολύ καλή κάμερα, μαζί με πολύ σταθερό λογισμικό για την εποχή του. Και το βασικότερο, δεν είχε θέματα με την μπαταρία του.

Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε μια ανανεωμένη πολιτική υποστήριξης, με την οποία οι Galaxy συσκευές θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει τις ναυαρχίδες S-series όπως και τα οικονομικότερα Α μοντέλα. Οι premium συσκευές συνήθως λαμβάνουν μηνιαία ενημέρωση για τα πρώτα χρόνια, ενώ προς το τέλος τους λαμβάνουν δύο ενημερώσεις ετησίως. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες πολιτικές υποστήριξης, ειδικά για Android συσκευές.

Τέλος, παρόλο που τα S8 και S8 Plus έφτασαν στο τέλος τους, το S8 Active είναι στο πρόγραμμα ενημερώσεων ανά τετράμηνο και το S8 Lite στις δύο ενημερώσεις ετησίως.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 7/5/2021)

You May Like This