nowmag.gr

Η Samsung επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη για το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Βλέπουμε ήδη την αρχή στο software με την Galaxy AI, ωστόσο το hardware ίσως να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε σήμερα στα τηλέφωνα.

Μιλώντας με το Australian Financial Review, ο Πρόεδρος του τμήματος Mobile Experience της Samsung, TM Roh, τόνισε πως η μερίδα του λέοντος της Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung επικεντρώνεται στα AI τηλέφωνα.

Ο Roh δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο πως τα τηλέφωνα αυτά θα είναι ριζικά διαφορετικά από τα σημερινά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα αλλάξει ακόμα και το σχήμα των τηλεφώνων, αφού ανέφερε πως τα AI τηλέφωνα θα είναι περισσότερο “mobile”. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα μικρότερα.

Με την εισαγωγή της Galaxy AI, η Samsung χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στις εικόνες, στον ήχο, στο κείμενο, στο video και σχεδόν σε ό,τι λειτουργία μπορούμε να φανταστούμε. Ενσωματώνει επίσης την AI στα ακουστικά της για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, επομένως ακόμα και τα αξεσουάρ των τηλεφώνων μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Η Samsung προχωρά σε μία ανεξερεύνητη περιοχή και σίγουρα αυτή η τεράστια επένδυση στην Έρευνα και Ανάπτυξη θα προσφέρει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πηγή: https://unboxholics.com/

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 24/7/2024)

You May Like This