nowmag.gr

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκε – για άλλη μία χρονιά – στα ευρέως αναγνωρισμένα, HR Awards και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Most Innovative Work-From-Home Plan.

 

Στην εν λόγω κατηγορία, έλαβαν μέρος εταιρείες και οργανισμοί οι οποίοι μέσα από τις προσπάθειές τους, συνέβαλαν στη γενικότερη ασφάλεια εν μέσω πανδημίας του COVID-19, επιτυγχάνοντας να συνδυάσουν και να προσφέρουν ιδανικά ενημέρωση, υποστήριξη και ανταμοιβή προς τους εργαζομένους της εταιρείας. Η Pylones Hellas έλαβε το BRONZE βραβείο σε αυτήν την ιδιαίτερη και κυρίως αχαρτογράφητη κατηγορία για δράσεις που αφορούν τόσο στο επαγγελματικό όσο και ευρύτερο κοινωνικό της περιβάλλον.

 

Η νέα πραγματικότητα της εργασίας εν μέσω πανδημίας

Όλοι μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα και επικίνδυνη πραγματικότητα μέσα από διαφορετικές και πρωτόγνωρες συνθήκες, που δημιουργήθηκαν με την έλευση της πανδημίας του Covid-19. Ο κάθε ένας ξεχωριστά ως οντότητα, κάθε επιχείρηση ως οργανισμός, η κοινωνία στο σύνολο της.

Η Pylones Hellas αντιλήφθηκε έγκαιρα τη νέα κατάσταση και προχώρησε συνειδητά και με συνέπεια, στα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και τις προληπτικές ενέργειες κατά της διασποράς του κορωνοϊού στο χώρο εργασίας με το πρόγραμμα «we make IT safe».

Συγκροτήθηκε ειδική ομάδα πρόληψης και ενημέρωσης με σκοπό να επικοινωνεί με τις αρμόδιες αρχές να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τα νέα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και ταυτόχρονα να δρομολογεί και να συντονίζει τις αντίστοιχες ενέργειες μέσα στην εταιρεία. Με τον τρόπο αυτό οργανώθηκε και υλοποιήθηκε ένα πλήρες σχέδιο για 100% απομακρυσμένη εργασία των εργαζομένων στο σύνολό τους, εξασφαλίζοντας τους την ασφαλή υποδομή και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να εργαστεί σα να βρισκόταν στον εργασιακό χώρο.

 

Το «κρυφό χαρτί» της ψυχολογίας

Πέραν όμως από τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας μέσω των υποδομών και του εξοπλισμού, έχοντας ως γνώμονα τη δυσκολία των συνθηκών και την πρωτόγνωρη για όλους καθημερινότητα, η εταιρεία επικεντρώθηκε στη δημιουργία και ενίσχυση ενός θετικού κλίματος κατά την εξ αποστάσεως εργασία. Στόχος ήταν η δημιουργία συνθηκών που σκοπό είχαν να καταστείλουν την ένταση και να προκαλέσουν ασφάλεια και ηρεμία.

Συνειδητά δεν επιλέχθηκε καμία ενέργεια που θα διατάρασσε την μορφή και τους όρους εργασίας που είχαν συμφωνηθεί με κάθε εργαζόμενο, μέτρα όπως αναστολή εργασίας, τροποποίηση ωραρίων κλπ. και ταυτόχρονά δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εργαζόμενου ώστε να διατηρηθεί η προσωπική και οικογενειακή ισορροπία.

«Το διάστημα που περάσαμε και συνεχίζουμε να διανύουμε είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Έπρεπε να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά σε αχαρτογράφητα νερά. Έχοντας ως πυξίδα και σημείο αναφοράς τον ανθρώπινο παράγοντα  προχωρήσαμε σε μια σειρά από ενέργειες που κύριο μέλημα είχαν τη δημιουργία κλίματος ασφάλειας και αισιοδοξίας στο εσωτερικό της εταιρείας. Δόθηκε προτεραιότητα και έμφαση στο σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας – τους ανθρώπους μας – με στόχο να διατηρηθεί η ισορροπία και ευημερία στην εταιρία, στοιχεία απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων μας και την άμεση ανταπόκριση στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν παγκοσμίως.» τόνισε σχετικά με την βράβευση η  κα. Νέλλη Δεδεμάδη, HR Manager της Pylones Hellas.

 

Σχετικά με την Pylones Hellas

 

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρίες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων, και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.pylones.gr| LinkedIn | Facebook Page| YouTube

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

κος. Αλέξανδρος Βαφειάδης: Τμήμα Marketing& Επικοινωνίας Τηλ. 210-7483700 | Fax 210-7480196 | E-mail: avafeiadis@pylones.gr.

You May Like This