nowmag.gr

Η PCIM Asia 2020, η κορυφαία εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών ισχύος στην Ασία, ολοκληρώθηκε στις 18 Νοεμβρίου μετά από ένα έντονο τριήμερο που υποδέχτηκε στη Σαγκάη τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών. Η έκθεση έλαβε μια εξαιρετικά θετική ανταπόκριση από εκθέτες και επισκέπτες, τόσο για τον επαγγελματισμό της, τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όσο και για υψηλής ποιότητας συνέδρια και φόρουμ.

Το PCIM Asia πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάης (Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center). Η έκθεση καλωσόρισε συνολικά 69 εκθέτες που παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες προϊόντων για όλες τις εφαρμογές ηλεκτρονικών ισχύος σε έναν εκθεσιακό χώρο 7.000 τετραγωνικών μέτρων.

Στην φετινή έκθεση συμμετείχαν γνωστές εγχώριες και διεθνείς εταιρείες όπως η Mitsubishi Electric, Semikron, Fuji Electric, Infineon, Beijing Sunking, Bronze, CRRC, Hangzhou Firstack, Heraeus, Keysight, Shanghai Eagtop, Toshiba και Wuxi CRE New Energy. Επιπρόσθετα, η Κορεατική συμμετοχή έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση και παρουσίασε αρκετές κορυφαίες εταιρείες ημιαγωγών της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένων των Busan Techno Park Foundation, JMJ, PowerCubeSemi, SemiPowerEx και SIGETRONICS. Η παρουσία καθεμιάς από αυτές τις εταιρείες στην PCIM Asia υπογράμμισε τη θέση της έκθεσης ως μια από τις σημαντικότερες εμπορικές πλατφόρμες για ηλεκτρικά ισχύος στην Κίνα.

Η εξαιρετική ποιότητα της έκθεσης προσελκύει τους συμμετέχοντες
Οι εκθέτες ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την εξαιρετική ποιότητα των επισκεπτών και τις άφθονες ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρθηκαν, σημειώνοντας ότι η έκθεση ήταν μια ιδανική πλατφόρμα για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές επαφές τους. Πολλοί από αυτούς εκμεταλλευτήκαν την επίσκεψή τους στην PCIM Asia για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και τις μελλοντικές τάσεις και τεχνολογίες στα ηλεκτρονικά ισχύος μέσω της έκθεσης και του συνεδρίου

Από την άλλη πλευρά, η έκθεση προσέλκυσε 4.348 επισκέπτες του εμπορίου, με πολλούς να επαινούν την έκθεση για τις ευκαιρίες που προσφέρει να προμηθευτούν προϊόντα από ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προμηθευτών και να συγκεντρώσουν τις τελευταίες πληροφορίες της αγοράς. Για παράδειγμα, η έκθεση παρουσίασε και πάλι μια σειρά θεματικών ενοτήτων/ζωνών όπως Ε-mobility, Poster Session, το Περίπτερο Νέων εταιριών και την Πανεπιστημιακή Ζώνη, καλύπτοντας το πλήρες φάσμα των ηλεκτρονικών ισχύος, από εξαρτήματα ημιαγωγών ισχύος και μονάδες, ηλεκτρικές συσκευές, παθητικά εξαρτήματα και θερμική διαχείριση δοκιμών και μετρήσεων.

Οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης καθοδηγούν τη βιομηχανία στο μέλλον
Παράλληλα με την έκθεση διεξήχθη το εξαιρετικά αξιόπιστο συνέδριο PCIM Asia Conference, όπου κορυφαίοι ακαδημαϊκοί παγκόσμιας κλάσης και οι ειδικοί της βιομηχανίας παρουσίασαν τις τελευταίες καινοτομίες και τις τάσεις της αγοράς που διαμορφώνουν το μέλλον των ηλεκτρονικών ισχύος. Το θέμα στο φετινό συνέδριο ήταν η Ηλεκτροκίνηση και οι Υποδομές, όπου και αναδείχθηκαν οι απεριόριστες δυνατότητες των ηλεκτρονικών ισχύος στην εφαρμογή των πεδίων αυτών. Τόσο οι ομιλητές όσο και οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τη ζωντανή ατμόσφαιρα και το κορυφαίο πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο ενθάρρυνε τον διάλογο της βιομηχανίας και την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων.

Άλλα σημαντικά σημεία της έκθεσης περιλάμβαναν το Φόρουμ Ηλεκτροκίνησης, το Φόρουμ Βιομηχανίας Αποθήκευσης Ενέργειας Ηλεκτρονικών και το Φόρουμ Εφαρμογών Ηλεκτρονικής ισχύος. Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από το βάθος των εκδηλώσεων και την ποικιλία των θεμάτων προς συζήτηση. Εκθέτες: 69 Επισκέπτες: 4.348 Ομιλητές διάσκεψης: 61 Συμμετέχοντες στο συνέδριο: 298

You May Like This