nowmag.gr

Η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς στη βελτίωση του Edge και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Στα πλαίσια των προσπαθειών της, δημοσιεύει τακτικά αναφορές για την πρόοδο που πραγματοποιεί και τα σχέδια της για τον browser. Στην τελευταία αναφορά της έκανε κατά λάθος tease τον νέο Modern File Explorer των Windows.

Η πιο μοντέρνα Εξερεύνηση των Windows που φτιάχτηκε ποτέ

Στις 21 Ιουλίου, ο τεχνολογικός κολοσσός δημοσίευσε μία νέα αναφορά για τον Microsoft Edge, στην οποία αναλύει πολλά στοιχεία του browser. Μία από τις κατηγορίες είναι η “Endpoint Data Loss Protection (DLP)” και στο τέλος του κειμένου της συγκεκριμένης ενότητας υπάρχει μία εικόνα που αποκαλύπτει τον Modern File Explorer.

Το screenshot μας δίνει μία πιο καθαρή εικόνα, από ότι είχαμε μέχρι τώρα, για τον επερχόμενο Modern File Explorer των Windows. Η γραμμή τίτλου δεν αλλάζει πολύ, στα δεξιά υπάρχουν τα κλασικά κουμπιά και οι συντομεύσεις στην αριστερή γωνία είναι τοποθετημένες σε ένα ενιαίο κρυφό μενού.

Ακριβώς από κάτω, βλέπουμε τη γραμμή μενού και τη μπάρα πλοήγησης, που πλέον είναι πιο compact. Σε γενικές γραμμές, ο νέος Modern File Explorer έχει πιο μινιμαλιστικά γραφικά και περισσότερο flat εικονίδια. Επιπλέον, τα μενού πιάνουν λιγότερο χώρο κάνοντας την Εξερεύνηση των Windows πιο μοντέρνα από ποτέ.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμος σε όλους ο νέος Modern File Explorer, αλλά δεν αναμένεται να φτάσει στους υπολογιστές οι οποίοι τρέχουν stable εκδόσεις πριν το 2021.

Πηγή: techblog.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 23/7/2020)

You May Like This