nowmag.gr

Η Micron πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας επίσημα την πρώτη κάρτα microSD χωρητικότητας 1.5TB στον κόσμο, στοχεύοντας ξεκάθαρα στις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της υψηλότερης ανάλυσης των videos, ειδικά στα συστήματα καμερών παρακολούθησης.

Η Micron i400 microSD είναι κατασκευασμένη από 176 στρώσεις 3D NAND chips και είναι πιστοποιημένη στα πρότυπα Class 10, U3 και A2, με την εταιρεία να υπόσχεται αποθήκευση περιεχομένου για έως 120 ολόκληρες ημέρες. Δεν αναφέρει τίποτα σχετικά. Με την ανάλυση, το frame rate και την συμπίεση των αρχείων, αλλά τονίζει πως είναι αρκετά γρήγορη για να διαχειρίζεται ροή σε ανάλυση 4K και έως 8 AI γεγονότα ανά δευτερόλεπτα, όπως αναγνώριση αντικειμένων και αναγνώριση προσώπου. Σε ό,τι αφορά την ανθεκτικότητα, η εταιρεία κάνει λόγο για 2 εκατομμύρια ώρες λειτουργίας (περίπου 228 χρόνια).

Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα δεν θα είναι φτηνή. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι κάρτες microSD χωρητικότητας 1TB ξεκίνησαν από τα €500+ και πλέον πωλούνται στα €150-200.

Πηγή: techgear.gr
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 24/6/2022)

You May Like This


  1. […] naftemporiki.gr (Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση […]

Comments are closed.