nowmag.gr

Σε έναν ακόμη κλάδο, που αναμένεται να έχει ισχυρή ανάπτυξη παγκοσμίως εισέρχεται η Intersys, με τη συμφωνία διανομής της Ducati για τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, στις αγορές Ελλάδας και Κύπρου.

Με την αστική μετακίνηση να αποτελεί ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και σοβαρό θέμα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και την επιπλέον ανάγκη για ασφαλή ατομική μετακίνηση που δημιουργήθηκε στην εποχή που ζούμε, προτάσεις για Micro e-mobility από παραδοσιακούς κατασκευαστές δικύκλων δεν αποτελούν έκπληξη, αλλά φυσική συνέχεια.

Η Ducati, αναγνωρισμένη διεθνώς για τις υψηλής αισθητικής, τεχνολογίας και κατασκευής μοτοσυκλέτες και με μακροχρόνια αγωνιστική ιστορία, έχει ήδη δώσει το στίγμα της στην αγορά ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων και πατινιών με μια πλήρη γκάμα προϊόντων. Τα μοντέλα είναι βασισμένα και στα επιμέρους brands της, Ducati Corse και Scrambler, για όσους θέλουν να μετακινούνται στην πόλη με αυθεντικό στυλ.

Ο κος Στάθης Κυριακόπουλος, Εμπορικός Δ/ντης τομέα Χονδρικής τής Intersys, ανέφερε: “Στην Intersys επιλέξαμε τη δυναμική μας είσοδο στην κατηγορία της ηλεκτροκίνησης, αναγνωρίζοντας τη νέα ανάγκη που μετατρέπεται σε παγκόσμια τάση με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, για ασφαλή και οικολογική μετακίνηση. Εκτιμώ ότι σε λίγα χρόνια, η μετακίνηση μας μέσα στην πόλη από το σημείο Α στο σημείο Β θα γίνεται αμιγώς ηλεκτρικά. Η επιλογή της Ducati, διασφαλίζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με αξιοπιστία, ποιότητα και υψηλή αισθητική”.

Η επιλογή της Ducati να συνεργαστεί με την Intersys, σε μια κατηγορία με αναμενόμενη ανάπτυξη, αποτελεί επιβεβαίωση της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που μπορεί και προσφέρει η Intersys στους συνεργάτες της.

Τα προϊόντα της Ducati θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων επιδοτείται από την ελληνική πολιτεία.

 

Πηγή:  naftemporiki.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 8/12/2020)

You May Like This