nowmag.gr

Αν είστε gamer, η IKEA δημιούργησε μια νέα σειρά οικονομικών επίπλων για εσάς.

Σε συνεργασία με την Asus Republic of Gamers (ROG), σχεδιάζει να παρουσιάσει 30 νέα προϊόντα μέσα στον επόμενο χρόνο, ξεκινώντας από την Κίνα τον Φεβρουάριο και στις υπόλοιπες χώρες τον Οκτώβριο του 2021. Δεν διευκρίνισε ακριβώς τι προϊόντα πρόκειται να παρουσιάσει, ανέφερε μόνο ότι πρόκειται για “μια νέα σειρά οικονομικών και εργονομικών gaming επίπλων και αξεσουάρ, σχεδιασμένα να αυξήσουν την απόδοση, ενώ ταυτόχρονα θα κρατούν μια ωραία αισθητική για να ταιριάζουν στο σπίτι σας.”

Η νέα σειρά κατασκευάζεται στο κέντρο ανάπτυξης προϊόντων της IKEA στη Shanghai, όπου σχεδιαστές της εταιρείας και της ROG, φιλοξενούν εργαστήρια με επαγγελματίες gamers για να αποκτήσουν μια καλύτερη αίσθηση των αναγκών της gaming κοινότητας.
SEE ALSO: Η Konami λανσάρει μια σειρά desktop υπολογιστών για gaming

Η Ewa Rychert, Global Business Leader of Workspace στην IKEA είπε ότι, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο “να αγκαλιάσει τα οφέλη του gaming στη ζωή μας” και να εγκαταλείψουμε στερεότυπα όπως “τα παιχνίδια βασίζονται στη βία, το gaming είναι αντικοινωνικό και περιορίζει τις ανθρώπινες δραστηριότητες.”

Το Gaming είναι “ένα μέσο χαλάρωσης, ανεξαρτησίας, διασκέδασης και μέσω αυτού οι άνθρωποι αναπτύσσουν δεξιότητες που σχετίζονται με την λύση προβλημάτων, συνεργασίας και επικοινωνίας” είπε η Rychert. “Παρέχει επίσης ένα νέο τρόπο επικοινωνίας το οποίο είναι πολύ σημαντικό ώστε να αισθανόμαστε συνδεδεμένοι παρά τις αποστάσεις.”
Related

Η IKEA έχει ήδη ετοιμάσει κάποιες έξυπνες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Ikea Sonos Symfonisk, επιτραπέζια λάμπα με WiFi ηχεία και το Ikea Sonos Symfonisk WiFi, ράφι ηχείων. Και τα δύο είναι διαθέσιμα σε χρώματα μπλε και κόκκινο.

Πηγή: gr.pcmag.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 18/9/2020)

You May Like This