nowmag.gr

H νέα λειτουργία που υιοθετεί η Google για το Gmail θα σας εξυπηρετήσει εφόσον τα εισερχόμενα μηνύματά σας είναι γεμάτα παραγγελίες και ειδοποιήσεις αποστολής. Η εταιρεία προσθέτει λειτουργίες στην εφαρμογή και τον ιστότοπο Gmail για να διευκολύνει την παρακολούθηση πακέτων.

Η Google αναφέρει ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα βλέπετε μια “απλή, χρήσιμη προβολή των πληροφοριών παρακολούθησης και παράδοσης του πακέτου σας απευθείας στα εισερχόμενά σας”. Οι παραγγελίες με αριθμούς παρακολούθησης θα εμφανίζουν “σε περίοπτη θέση” την κατάσταση παράδοσης κάθε πακέτου στην προβολή λίστας εισερχομένων και επίσης σε μια συνοπτική κάρτα των μεμονωμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παρακολούθηση πακέτων θα υποστηρίζεται από τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους μεταφορείς στις ΗΠΑ και οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης ενός πακέτου και την κατάστασή του.

Θα μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε παρακολούθηση πακέτου από τα εισερχόμενά σας ή τις ρυθμίσεις του Gmail. Να είστε σε επιφυλακή για το μήνυμα στα εισερχόμενά σας που σας ρωτά εάν θέλετε τα πακέτα σας να παρακολουθούνται στο Gmail.

Πηγή: https://techblog.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 14/11/2022)

You May Like This