nowmag.gr

Η Google μόλις έκανε μια μικρή αλλά πρακτική βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται ο καιρός μέσα στην Google εφαρμογή των Android smartphones, η οποία υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόγνωση του καιρού περιλαμβάνει πλέον και την ημερομηνία μαζί με την ημέρα της εβδομάδας, στη λίστα με την πρόγνωση των 10 ημερών. Αυτή η αλλαγή, η οποία έφτασε με την έκδοση 12.25 της Google εφαρμογής, έχει ως στόχο να κάνει τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό πιο βολικό για τους χρήστες.

Προηγουμένως, η 10ήμερη πρόγνωση στο Google Weather εμφάνιζε μόνο την ημέρα της εβδομάδας, όπως “Σήμερα”, “Κυριακή”, “Δευτέρα” κ.ο.κ. Αυτή η μορφή σπάνια προκαλούσε σύγχυση, αλλά σίγουρα γινόταν ελαφρώς λιγότερο διαισθητική όταν οι χρήστες έβλεπαν προβλέψεις πέραν της μιας εβδομάδας. Με την προσθήκη της συγκεκριμένης ημερομηνίας δίπλα στην κάθε ημέρα, η Google έκανε σίγουρα τις πληροφορίες που παρέχει η εφαρμογή πολύ πιο εύκολα κατανοητές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια συγκριτική εικόνα από το 9to5Google που παρουσιάζει το πώς ήταν πριν και το πώς είναι τώρα το σχετικό πεδίο της εφαρμογής:

Για την ιστορία, αυτή η ενημέρωση σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική αλλαγή στο Google Weather από τον επανασχεδιασμό του το 2023. Αν και είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, πολλοί ελπίζουν για ακόμη πιο ουσιαστικές ενημερώσεις στο μέλλον. Για παράδειγμα, η μετατροπή του Google Weather σε αυτόνομη εφαρμογή και η εισαγωγή χαρακτηριστικών όπως πρόσθετα widgets για όλες τις συσκευές Android, όχι μόνο για τα Google Pixels, θα ήταν μια αρχή.

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 9/7/2024)

You May Like This