nowmag.gr

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Η σειρά Forerunner 265 διατίθεται σε δύο μεγέθη, το Forerunner 265S 42 mm και το Forerunner 265 46 mm. Το 265S προσφέρει έως και 24 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε λειτουργία GPS και έως και 15 ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Το 265 προσφέρει έως και 20 ώρες χρήσης GPS και 13 ημέρες χρήσης smartwatch. Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν αισθητήρες Pulse Ox, παρακολούθηση ενέργειας «Body Battery», παρακολούθηση ύπνου και στρες, παρακολούθηση εμμηνορροϊκού κύκλου και παρακολούθηση εγκυμοσύνης. Επιπλέον, παρακολουθούν το V02 max, την κατάσταση απόδοσης και άλλες μετρήσεις. Τέλος, προσφέρει δύο προσαρμοστικές επιλογές προπόνησης: καθημερινές προτεινόμενες προπονήσεις εισάγοντας πληροφορίες για τον επερχόμενο αγώνα και ακολουθώντας μια σειρά βίντεο από τους αγαπημένους σας προπονητές Garmin.

Το Forerunner 965 είναι το υψηλότερο μοντέλο με οθόνη AMOLED 1,4 ιντσών, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 31 ώρεςκαι έως 23 ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Εκτός από τη μεταφορά όλων των χαρακτηριστικών του φθηνότερου μοντέλου, καταγράφει πρόσθετες μετρήσεις απόδοσης, όπως αναλογία φορτίου, πληροφορίες αντοχής σε πραγματικό χρόνο για τη διαχείριση των επιπέδων προσπάθειας και λεπτομερείς μετρήσεις αναρρίχησης. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη χαρτογράφηση και περισσότερο χώρο αποθήκευσης για μουσική.

Πηγή: https://techblog.gr/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 3/3/2023)

You May Like This