nowmag.gr

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των μελλοντικών σχεδίων της με τους επενδυτές της, η EA ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια social εφαρμογή που θα κάνει μίξη το πραγματικό ποδόσφαιρο με τα δικά της παιχνίδια.

Το EA Sports app θα περιέχει διάφορα αθλήματα σε συνεργασία με πολλές εταιρίες όπως είναι η ESPN και θα περιλαμβάνει νέα, όλα τα σκορ, στατιστικά και πολλά highlights από τα αθλήματα. Ο Chief Experiences Officer, David Tinson, επισήμανε επίσης, ότι αυτή η εφαρμογή θα έχει άμεση σύνδεση με τα αθλητικά παιχνίδια της EA, όπως είναι το EA Sports FC και θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν διάφορα «καλούδια» στα παιχνίδια, όπως είναι οι κάρτες παικτών στο Ultimate Team του FC.

Η EA επισήμανε επίσης ότι στόχος της είναι να δημιουργήσει μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που θα επιτρέπει σε όλους τους θαυμαστές να ακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα και τις ομάδες τους, ενώ παράλληλα θα ξεκλειδώνουν ανταμοιβές στα παιχνίδια της.

Όπως μαθαίνουμε από το IGN, O Tinson παρουσίασε ορισμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και υπάρχει μέσα σε αυτήν έναν σύστημα όπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν μέσω της μηχανής γραφικών του EA Sports FC, διάφορα στιγμιότυπα-highlights από το πραγματικό ποδόσφαιρο. Επιπροσθέτως, η EA θα φέρει και διάφορα προγνωστικά που όχι μόνο προσομοιώνουν επερχόμενους αγώνες, αλλά μπορούν επίσης να κάνουν ερωτήσεις όπως “ποιος θα κέρδιζε μεταξύ των ομάδων;”.

Η εφαρμογή αυτή κάνει χρήση της AI και παρόλο που αρχικά θα επικεντρώνεται περισσότερο στο ποδόσφαιρο, η EA σχεδιάζει να φέρει και άλλα αθλήματα μελλοντικά, όπως είναι το NHL, αλλά και η Φόρμουλα 1. Η νέα εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία αυτό το φθινόπωρο και θα υποστηρίζεται σε συσκευές iOS και Android. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας.

Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 20/9/2024)

You May Like This