nowmag.gr

 Όλοι γνωρίζουμε πόσο έντονος είναι ο ανταγωνισμός στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Οι εταιρείες τεχνολογίας προσπαθούν να αναπτύξουν όσο το δυνατόν πιο ισχυρά προϊόντα, τα οποία όχι μόνο θα προστατεύουν τους χρήστες από κακόβουλες ενέργειες, αλλά θα προσφέρουν την ευκολία να αποφεύγουν την επιβάρυνση των πόρων του συστήματος. Σύμφωνα με τους έμπειρους συντάκτες του PCMag, η Bitdefender για μια ακόμη φορά έδειξε τον καλύτερό της εαυτό και είναι το one–stop shop για την ασφάλεια όλων των συσκευών σας το 2023.

Η Bitdefender, κατά καιρούς, έχει κερδίσει μια σειρά από εντυπωσιακές διακρίσεις από το εξέχον αμερικανικό τεχνολογικό έντυπο τον περασμένο χρόνο, κερδίζοντας το βραβείο Readers’ Choice Award αλλά και το πολυπόθητο Editors’ Choice Award για την απόλυτη και αξιόπιστη προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών, τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές, όσο και σε κινητά.

Ο Neil J. Rubenking, επικεφαλής αναλυτής του περιοδικού για τα προϊόντα ασφαλείας και βετεράνος στον τομέα, αναφέρει ολόσωστα την διαφορά μεταξύ ενός απλού antivirus και μιας πλήρους σουίτας ασφαλείας. Στην αξιολόγησή του για το προϊόν Total Security της Bitdefenderαναφέρει τα εξής «Υπήρχαν σουίτες, οι οποίες μετά βίας  προσθέτουν αρκετά χαρακτηριστικά ούτως ώστε να αξίζουν τον τίτλο. Υπήρχαν, όμως, και σουίτες οι οποίες διαθέτουν ένα πλούτο χαρακτηριστικών στα προϊόντα προστασίας τους από ιούς. Το Total Security της Bitdefender ενισχύει την ασφάλεια που προσφέρει το Internet Security της Bitdefender, αλλά επεκτείνει και την προστασία του σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Το Bitdefender Total Security είναι ο σημερινός νικητής της Επιλογής Συντακτών μας για τις μέγα-σουίτες ασφαλείας.»

Το προϊόν της Bitdefender Total Security, έχει τη δυνατότητα να καλύπτει το τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή αλλά και το tablet, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης (Windows, Mac, iOS, Android).

Το καλύτερο λογισμικό Antivirus για το 2023

Το PCMag ανακήρυξε το προϊόν Antivirus Plus της Bitdefender ως ‘το καλύτερο λογισμικό Antivirus για το 2023’, καθώς διαθέτει τέλεια εργαστηριακά αποτελέσματα antivirus αλλά και μια πληθώρα χαρακτηριστικών που φέρνει σε δύσκολη θέση πολλές σουίτες ασφαλείας. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η προστασία από ransomware, η τραπεζική προστασία, η ανίχνευση βάση συμπεριφοράς κ.ά.

Άλλες βραβεύσεις της Bitdefender

Η Bitdefender μεταξύ άλλων δέχτηκε και τις εξής βραβεύσεις από το PCMag με τις ακόλουθες αναφορές:

  • Το καλύτερο λογισμικό αφαίρεσης και προστασίας κακόβουλου λογισμικού για το 2023. Η PCMag αναφέρει «Η ασφάλεια που προσφέρει η Bitdefender υπερβαίνει κατά πολύ τα βασικά στοιχεία προστασίας από κάποιο κακόβουλο λογισμικό, πραγματοποιώντας τις εργασίες της με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση στον χρήστη».
  • Επιλογή των Συντακτών για το Bitdefender Internet Security. Η PCMag αναφέρει «Η πληθώρα χαρακτηριστικών του εξαιρετικού antivirus της Bitdefender, μεταφέρονται όλα στο προϊόν Internet Security, το οποίο προσφέρει προστασία τείχους ασφαλείας, φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, γονικό έλεγχο κ.ά.»
  • Η καλύτερη σουίτα ασφαλείας για το 2023. Η βασική τεχνολογία antivirus κερδίζει τέλειες βαθμολογίες από ανεξάρτητα εργαστήρια αλλά και η ειδική προστασία από τις απειλές ransomware αρίστευσε στις δοκιμές του PCMag.
  • Επιλογή των Συντακτών για το Bitdefender Antivirus για Mac. Το προϊόν της Bitdefender Antivirus για Mac, λαμβάνει υψηλή βαθμολογία στις πρακτικές δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια.
  • Το καλύτερο Android Antivirus για το 2023. Η προστασία που προσφέρει η έκδοση Android του Bitdefender Total Security κατά των ιών, σάρωσε στις εργαστηριακές δοκιμές, με άριστες βαθμολογίες.

Στην Bitdefender είναι τιμή και ταπεινότητα να λαμβάνουμε τέτοιους επαίνους από μια από τις κορυφαίες τεχνολογικές εκδόσεις στον κόσμο. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να δοκιμάσουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφαλείας που διαθέτουμε για όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows, Mac, iOS, και Android. Επισκεφτείτε την σελίδα μας και προμηθευτείτε το κατάλληλο προϊόν που θα σας προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια bit.ly/3ygzol2

You May Like This